Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (Week 39)

  Week 39 is zo goed als voorbij en het warme weer lijkt langzaam het land uit te gaan. Terwijl we ons opmaken voor een regenachtige periode zijn wij lekker aan het gamen, bingewatchen en kopen van games geslagen. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Ralph

  Uitgespeeld: Mafia Definitive Edition
  Gekocht: Mafia Definitive Edition, Among Us
  Gekeken: -

  Ik ben deze week aan de slag gegaan met de review van Mafia Definitive Edition. Als liefhebber van het origineel keek ik erg naar de remake uit en gelukkig heeft Hangar 13 er een zeer geslaagde game van gemaakt. Niet alle veranderingen zijn positief, maar in de meeste gevallen is de Definitive Edition er flink op vooruit gegaan en ik kan de vernieuwde klassieker dan ook iedereen aanraden.

  Daarnaast heb ik ook Among Us gekocht, de game waar nu zoveel hype omheen is, nadat vrienden mij aan mijn kop zeurden om de game te kopen. Dit weekend ga ik maar de eerste paar potjes spelen en hopen dat mijn digitale pokerface nog een beetje intact is.

  Mark

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: -
  Gekeken: Food Wars Seizoen 5

  Het vijfde en laatste seizoen van kookbattle-anime Food Wars (Shokugeki no Soma) is enige tijd geleden van start gegaan. Na aardig wat afleveringen te hebben opgespaard ben ik deze week begonnen met het verslinden van de smakelijk uitziende afleveringen. Laat je niet afschrikken door het kookthema, deze anime zit vol humor en spanning. Daarnaast is er een grote groep loveable characters en krijg je vaak nog goede kooktips ook. Geef het eens een kans als je van anime houdt en even iets anders wil dan vechten.

  Theo

  Uitgespeeld: -
  Gekocht: Super Mario 3D All-Stars
  Gekeken: The Exorcist seizoen 1 en 2

  Deze week heb ik niks uitgespeeld, maar heb ik gelukkig wel Super Mario 3D All Stars mogen ontvangen. De game kreeg ik cadeau van mijn lieve vriendinnetje en ik ga er binnenkort zeker van smullen. Ik ben altijd fan van de Mario games geweest, maar ik heb Mario Sunshine nooit uitgespeeld. Ook nu moet de game nog even wachten. Eerst moet ik namelijk door het enorme avontuur in Paper Mario: The Origami King heen, waarvan ik nu ongeveer op de helft ben.

  Verder heb ik de tijd genomen om The Exorcist op Amazon Prime eens te bekijken. Ik hou wel van een goede portie horror en het eerste seizoen van de serie biedt hier genoeg van. Het tweede seizoen doet dat een stuk minder, doordat het vervalt in een warrig geheel en er te weinig aandacht is voor de omliggende verhaallijnen. Het einde verbaasde me helemaal, gezien er nooit een derde seizoen zal komen. En dat terwijl er nog zo ontzettend veel met de serie te doen is...

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.