Star Wars Squadrons

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door EA Motive en uitgegeven door Electronic Arts

  8

  Star Wars Squadrons Artikelen

  5 gaming deals om 2021 goed te beginnen!

  2020 was voor veel mensen een rotjaar, dankzij de gevolgen van de coronacrisis. Het is dan ook te hopen dat 2021 een beter jaar gaat worden. Met deze 5 gaming deals kan je het nieuwe jaar in ieder geval goed beginnen.

  De beste actie games om tijdens Black Friday 2020 te scoren!

  Het is Black Friday en dat betekent dat webshops en retailers helemaal losgaan met dikke deals voor elektronica en games. Ben je nog op zoek naar één of een paar goede actie games? Maak je dan geen zorgen, want wij hebben de beste Black Friday 2020 deals voor actie games voor je op een rij gezet!

  Star Wars Squadrons Review - Een ware droomvlucht?

  Wie van Star Wars houdt, heeft vast wel eens de droom gehad om met lightsaber het universum te redden. Sommigen dromen ervan om met lightsaber in hand ten strijde te trekken tegen het kwaad. Anderen doen dit liever vanuit de cockpit van een X-Wing of TIE Fighter. Laatstgenoemde staat centraal in Star Wars Squadrons en of die droom goed vervuld wordt, lees je in onze Star Wars Squadrons Review.

  De beste aanbiedingen: Deals op games en tech (week 42)

  Het is weer die tijd van de week. We hebben het internet voor jullie afgestruind om de beste deals op een rijtje te zetten rondom games, film, tech en gadgets. Dit zijn de beste aanbiedingen van week42!

  Wallpaper Pick oktober met FIFA 21 en Watch Dogs Legion!

  In 2020 is het misschien ietwat lastig om de maanden bij te houden. Is het april, juli, februari? Wie weet? Gelukkig heb je hier je maandelijkse hulp om je te helpen herinneren. Het is namelijk alweer oktober! En met een nieuwe maand wordt het ook weer hoog tijd om je achtergrond een welverdiende update te geven. Kies er nu eentje uit de Wallpaper Pick oktober!

  Star Wars Squadrons Nieuws

  Star Wars Squadrons krijgt nieuwe map en schepen in update

  Star Wars Squardons krijgt twee gratis updates. Dat is bekend gemaakt in een blogpost. De updates komen in november en december en voegen onder andere een nieuwe map en twee nieuwe schepen toe aan de game.

  Krijgt Star Wars Squadrons een eigen serie?

  Disney is grote plannen aan het maken voor de toekomst van Star Wars. Na het succes van het eerste seizoen van The Mandalorian kon het natuurlijk niet uitblijven dat er meer gedaan gaat worden met de franchise. Daarom is Disney nu van plan een aantal nieuwe series te maken. Er gaan geruchten dat één van deze zal worden gebaseerd op de game Star Wars Squadrons.

  Star Wars Squadrons gameplay trailer toont Imperial missie

  Star Wars Squadrons wordt de eerstvolgende game van Electronic Arts over het legendarische scifi-universum van George Lucas. Tijdens Gamescom Night Live kwam een nieuwe trailer met daarin gameplay uit een singleplayer-missie.

  Bergen Star Wars Squadrons gameplay getoond tijdens EA Play

  EA heeft tijdens de EA Play gameplay beelden getoond van het onlangs aangekondigde Star Wars Squadrons. De klassieke ruimtegevechten krijgen een nieuwe dimensie in de aankomende game die al op 2 oktober verschijnt.

  Eerste trailer en releasedatum Star Wars Squadrons getoond

  Het is een drukke week geweest voor EA. Eerst werd Star Wars Squadrons per ongeluk gelekt en kondigde de uitgever de nieuwe game maar officieel aan. Nu is ook nog eens de eerste trailer uitgebracht en de releasedatum aangekondigd.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.