Deze Star Wars series krijgen we hopelijk te zien

Article
zaterdag, 14 november 2020 om 15:00
Disney investeert de laatste jaren een hoop geld in de Star Wars franchise. Sinds 2016 werden er maar liefst vijf films uitgebracht. Ook werd er vorig jaar voor het eerst een niet geanimeerde Star Wars serie uitgebracht genaamd The Mandalorian. Dit bleek een enorm succes. Op 30 oktober ging het tweede seizoen van start. Disney heeft nu grote plannen met Star Wars, waar in ieder geval drie van deze vier al bevestigd zijn.

Kenobi

Hetgeen wat veel Star Wars fans het liefst wilden is een serie over fan favorite Obi Wan Kenobi. Deze wens is waarheid geworden. Kenobi: A Star Wars Story is namelijk door Disney bevestigd en staat momenteel gepland voor 2022. Ook weten we al dat de man die Obi Wan Kenobi speelde in de prequels, Ewan McGregor, ook voor deze serie de rol op zich zal nemen. Dit tot genoegen van veel Star Wars fans. De serie zal gaan over zijn tijd tussen het derde en het vierde deel van Star Wars. Hierin gebeurde natuurlijk enorm veel, dus wij kunnen niet wachten op de eerste beelden van deze serie.

Star Wars Squadrons

Hoewel het nog niet bevestigd is dat er een serie specifiek over Star Wars Squadrons zal gaan komen, gaan er wel sterke geruchten dat er een serie komt die zich zal gaan focussen op ruimtegevechten. Star Wars Squadronds is een spel waarin je diezelfde ruimtegevechten voert. De game die nog vrij recentelijk werd uitgebracht werd gelijk een groot succes, waardoor er natuurlijk meteen gespeculeerd werd toen het gerucht over deze serie naar buiten kwam. Ons zou het heel vet lijken om meer ruimtegevechten te zien, zeker omdat hier nooit al te diep op ingegaan is.
star wars squadronsf1634200069

The Bad Batch

Star Wars en animatieseries, het is een groot liefdesverhaal. Na het daverende succes van Star Wars: The Clone Wars en Rebels kon een nieuwe animatieserie natuurlijk niet lang uitblijven. En dat bleef het ook niet. The Bad Batch zal de eerstvolgende serie zijn die wordt uitgebracht en staat gepland voor 2021. De serie zal gaan over een groep speciale clones, die hun werk op een heel eigen manier doen. De groep is enorm goed op elkaar ingespeeld en is een van de beste kloon groepen die er is. We zagen al eerder beelden van The Bad Batch in een aantal afleveringen van The Clone Wars. Dit zag er enorm vet uit, daarom was het misschien wel een verrassing dat de serie werd aangekondigd, maar heel verbaasd waren we ook niet. Wij zijn erg benieuwd naar hoe The Bad Batch eruit zal gaan zien.

Darth Vader

Als er toch één serie is die Star Wars fans misschien wel liever zouden zien dan de Kenobi serie, moet dat een serie over Darth Vader zijn. Hoewel deze serie nog niet officieel aangekondigd is, gaan er zeker geruchten rond dat ook Hayden Christensen nog wel eens terug zou kunnen keren naar zijn oude rol als Darth Vader. Niet alleen is Darth Vader een enorm gave villain waar enorm veel over verteld kan worden, deze serie kan ook nog eens heel erg goed gecombineerd worden met de Kenobi serie. Deze twee waren rond die tijd, zoals Star Wars fans natuurlijk weten, niet bepaald vrienden. Na deel drie is Darth Vader volgens de Star Wars lore dan ook erg veel op zoek geweest naar Obi Wan Kenobi. Een serie over Obi Wan Kenobi EN Darth Vader zou de Star Wars fanbase helemaal op zijn kop zetten natuurlijk.
darth vader rogue onef1603707044
Deze series klinken allemaal ontzettend vet, maar wat verwachten jullie van deze series? En Wat voor Star Wars series willen jullie nog meer zien? Laat het ons weten met een reactie.