Star Wars Squadrons krijgt nieuwe map en schepen in update

  Star Wars Squardons krijgt twee gratis updates. Dat is bekend gemaakt in een blogpost. De updates komen in november en december en voegen onder andere een nieuwe map en twee nieuwe schepen toe aan de game.

  Welke map wordt toegevoegd?

  De multiplayer maps worden in de eerste update verrijkt met Forstar Haven, een locatie uit de story mode van Star Wars Squadrons. De ontwikkelaars brengen de map nu naar multiplayer, maar niet in zijn originele staat. De map komt namelijk uit het proloog van het verhaal en de multiplayer map zal veranderd worden om zich net als de rest van de multiplayer modus vier later af te spelen.

  Er komen ook nieuwe componenten voor de schepen in de game. Voor fighters en bombers komt er een boost extension kit, voor een tijdelijke snelheidsboost. Fighter en interceptors krijgen ion rockets. Deze zijn langzamer dan normale raketten maar kunnen gelijktijdig met andere componenten gebruikt worden.

  Prototype piercing torpedoes worden beschikbaar voor fighters en bombers en kunnen de subsystems van vlaggenschepen beschadigen terwijl de schilden nog actief zijn. De U-wing en TIE Reaper (support schepen) krijgen de anti-material rocket turret. Dit wapen valt geen fighters aan, maar wel de grotere schepen en turrets van andere support schepen.

  Welke nieuwe schepen kun je gaan vliegen?

  In de tweede update komen er twee nieuwe schepen naar Star Wars Squadrons. Het gaat om de B-wing uit Return of the Jedi en de TIE Defender uit Star Wars Rebels. De B-wing wordt een bomber en de TIE Defender een fighter. Beide schepen behouden hun unieke eigenschappen uit de films en series: een draaiende cockpit voor de B-wing en schilden voor de TIE Defender.

  Wanneer komt de update Star Wars Squadrons?

  De eerste update, met Forstar Haven en de verschillende nieuwe componenten komt al vrij snel naar de game. Al op 25 november kun je met die nieuwe content aan de slag. De tweede update met de nieuwe schepen komt niet al te veel later, in december. Heb je de game nog niet, maar maken deze updates je wel nieuwsgierig? Lees dan onze review van Star Wars Squadrons.

  Star Wars Squadrons

  Verkijgbaar vanaf 2 october 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.