Star Wars: Knights of the Old Republic

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door BioWare en uitgegeven door BioWare

  Star Wars: Knights of the Old Republic Artikelen

  Geannuleerde Star Wars games - Een kleine geschiedenis

  Onlangs bracht Kotaku het nieuws naar buiten dat EA een Star Wars game had geannuleerd, wat ons helaas niet verbaasde. Ook voordat EA exclusieve rechten had om Star Wars games te maken was er al een lange geschiedenis van annuleringen. We hebben een piepkleine selectie uit de lijst gemaakt.

  De E3 2019 verwachtingen van de XGN redactieleden

  Tijdens de aankomende E3 kunnen we weer een hele bulk aan game gerelateerde aankondigingen verwachten. Iedereen heeft wel een stille hoop voor de onthulling van die ene game of dat stukje hardware. De XGN redactie is hier geen uitzondering op. In deze special doen we onze E3 2019 verwachtingen uit de doeken.

  De 10 beste BioWare games momenten die je altijd bijblijven

  Anthem is de nieuwste game van BioWare. De Canadese studio heeft in zijn ruim 20-jarig bestaan een heel scala aan games afgeleverd. Hierin zitten een hoop elementen die je altijd bijblijven. In deze special sommen we 10 van de beste BioWare games momenten voor je op. Pas op! In deze feature staan spoilers.

  5 EA Access games die we nog missen!

  Het aantal gratis EA Access games die in de zogenaamde Vault zit is al behoorlijk te noemen, maar er kan wat ons betreft zeker nog wat bij! Welke games dat zijn kun je lezen in dit artikel! Lees dus snel verder om te zien welke EA games nog ontbreken.

  Star Wars: Knights of the Old Republic Nieuws

  'Nieuwe Star Wars films gaan niet over KOTOR'

  Als het om Star Wars gaat dan lijkt het wel een extra lange aflevering van RTL Boulevard. De nieuwste film moet nog uitkomen maar er wordt al van alles gezegd en geschreven over de toekomstige films. Zo zou Denis Villeneuve de nieuwe Star Wars films willen maken en zijn de geruchten rondom Daisy Ridley nog altijd vers.

  Nieuwe Star Wars Knights of the Old Republic in de maak door BioWare Austin

  BioWare Austin werkt op dit moment aan de MMO The Old Republic. En de studio is recentelijk begonnen aan een prototype voor de nieuwe Star Wars Knights of the Old Republic game.

  Star Wars Humble Bundle - Star Wars classics voor een prikkie!

  Het is weer tijd voor een nieuwe Humble Bundle sale, met vandaag een hele speciale aanbieding. Met de Star Wars Humble Bundle kan je namelijk een aantal Star Wars classics scoren voor een door jou zelf te bepalen bedrag. The Force is met deze bundel!

  KOTOR Android port nu beschikbaar en omvangrijk

  Het is een mooie tijd om Star Wars fan te zijn. De populaire RPG Star Wars Knights of The Old Republic (KOTOR) uit 2003, is ook onderweg te spelen. De KOTOR Android versie is vanaf vandaag te koop.

  Knights of the Old Republic komt naar iPad

  De allom geprezen RPG van ontwikkelaar Bioware; Star Wars: Knights of the Old Republic komt spoedig naar de iPad.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.