Shadow Of The Tomb Raider

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Eidos Montreal en uitgegeven door Square Enix

  9

  Shadow Of The Tomb Raider Artikelen

  Welke games moeten naar de Xbox Game Pass komen?

  De Xbox Game Pass is een zeer uitgebreide dienst en hét wapen van Microsoft in de strijd tegen Sony. Toch zijn er nog een aantal games die wat ons betreft naar de Xbox Game Pass moeten komen.

  Dit zijn de gratis PS Plus games van januari 2021

  Sony trapt 2021 af met een drietal nieuwe games. Twee voor de PlayStation 4 en eentje speciaal voor alle PlayStation 5 bezitters. We gaan de komende maand op avontuur met Lara, verkennen een eiland in Greedfall én eten nog even verder in Maneater op PS5! Dit zijn de gratis PS Plus games van januari 2021!

  Beste Steam sales van dit moment - Tijd voor tombes en zombies

  Momenteel zijn er een aantal prachtige deals op Steam, waardoor gamers hun games voor een prikkie in huis kunnen halen. Deze keer lijkt het erop dat Steam het tijd vindt dat gamers gaan kruipen door de diepste tombes, gaan freerunnen in een zombie-overgoten wereld en nog veel meer. Dit zijn de beste Steam sales van dit moment.

  Gekke bugs in games - foutjes die je aan het lachen maken

  Karakters die ineens door de vloer zakken, spastische aanvallen van NPC’s of karakters die met een enorm hoofd rondlopen. Het zijn allemaal bugs die in games voorkomen. Wij gingen op zoek naar gekke bugs in games en zetten een paar geweldige fouten voor je op een rijtje.

  De 10 beste PlayStation Store deals van dit moment - Red Dead en Assassin's Creed

  PlayStation pakt weer uit in de webwinkel met flinke kortingen op games. Deze games zijn bijna allemaal voor dertig procent of meer afgeprijsd, koop ze voordat de acties weg zijn. Dit zijn de beste PlayStation Store deals van dit moment! Deze deals zijn allemaal geldig tot en met 21 februari 2019.

  Shadow Of The Tomb Raider Nieuws

  Dit is waarom een Square Enix overname niet in de maak is

  Het is misschien een beetje raar, maar een Square Enix overname lijkt in de maak. Meerdere bedrijven zouden op zoek zijn naar mogelijkheden om de Japanse uitgever over te nemen.

  Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy nu verkrijgbaar op de PS store en Microsoft Store

  Vandaag is de Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy verschenen voor de PS4, Xbox Series X en Xbox One. De bundel bevat de drie games uit de Tomb Raider Origin serie.

  ‘Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy bundelt nieuwste games’

  Het lijkt erop dat de laatste drie Tomb Raider games binnenkort gebundeld worden. Een pagina voor ‘Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy’ zou kort te zien geweest zijn in de Microsoft Store.

  Volgende Tomb Raider verenigt reboot met origineel

  Het is alweer enige tijd geleden dat er een nieuwe Tomb Raider verscheen. Informatie over de volgende game is nog wat schaars, maar op het officiële Twitter-account van de franchise is een klein tipje van de sluier opgelicht. De komende game zou namelijk de tijdlijnen van de reboot en de originele games moeten verenigen.

  Tip: Vergeet niet de gratis PSPlus games van januari 2021 te downloaden

  Sony heeft zojuist de gratis PlayStation Plus games voor januari 2021 uit de doeken gedaan. Waar we morgen het jaar uitknallen met toffe games, knalt Sony er in januari weer een drietal ijzersterke titels tegenaan. En we krijgen tegen alle verwachtingen in een PS5-game om van te smullen!

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.