Shadow Of The Tomb Raider

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Eidos Montreal en uitgegeven door Square Enix

  9

  Shadow Of The Tomb Raider Artikelen

  Welke games moeten naar de Xbox Game Pass komen?

  De Xbox Game Pass is een zeer uitgebreide dienst en hét wapen van Microsoft in de strijd tegen Sony. Toch zijn er nog een aantal games die wat ons betreft naar de Xbox Game Pass moeten komen.

  Dit zijn de gratis PS Plus games van januari 2021

  Sony trapt 2021 af met een drietal nieuwe games. Twee voor de PlayStation 4 en eentje speciaal voor alle PlayStation 5 bezitters. We gaan de komende maand op avontuur met Lara, verkennen een eiland in Greedfall én eten nog even verder in Maneater op PS5! Dit zijn de gratis PS Plus games van januari 2021!

  Beste Steam sales van dit moment - Tijd voor tombes en zombies

  Momenteel zijn er een aantal prachtige deals op Steam, waardoor gamers hun games voor een prikkie in huis kunnen halen. Deze keer lijkt het erop dat Steam het tijd vindt dat gamers gaan kruipen door de diepste tombes, gaan freerunnen in een zombie-overgoten wereld en nog veel meer. Dit zijn de beste Steam sales van dit moment.

  Gekke bugs in games - foutjes die je aan het lachen maken

  Karakters die ineens door de vloer zakken, spastische aanvallen van NPC’s of karakters die met een enorm hoofd rondlopen. Het zijn allemaal bugs die in games voorkomen. Wij gingen op zoek naar gekke bugs in games en zetten een paar geweldige fouten voor je op een rijtje.

  De 10 beste PlayStation Store deals van dit moment - Red Dead en Assassin's Creed

  PlayStation pakt weer uit in de webwinkel met flinke kortingen op games. Deze games zijn bijna allemaal voor dertig procent of meer afgeprijsd, koop ze voordat de acties weg zijn. Dit zijn de beste PlayStation Store deals van dit moment! Deze deals zijn allemaal geldig tot en met 21 februari 2019.

  Shadow Of The Tomb Raider Nieuws

  Tomb Raider fans verwachten snel een grote reveal

  Er wordt gewerkt aan een nieuwe Tomb Raider-game. Daarover is alleen maar weinig bekend. Fans denken nu dat een reveal voor de deur staat.

  De PS Plus Extra en Premium games voor mei 2023 zijn nu te spelen!

  Humanity, Tomb Raider, Watch Dogs Legion, Dishonored, The Evil Within en nog veel meer, abonnees kunnen nu alle nieuwe toevoegingen aan PS Plus Extra en Premium downloaden en spelen!

  Gratis games PS Plus Extra en Premium voor mei 2023 onthuld

  Sony heeft de nieuwe toevoegingen aan PS Plus Extra en PS Plus Premium voor mei 2023 bekend en daat zijn deze maand niet de minste! Naast Humanity kunnen abonnees ook tomb Raideren, maar er komt nog veel meer naar PS Plus!

  Nieuwe Tomb Raider game wordt niet door Embracer Group uitgegeven

  De volgende Tomb Raider game van Crystal Dynamics wordt door Amazon Games uitgegeven. Dat is opvallend, aangezien de franchise eerder dit jaar juist is overgenomen door de Embracer Group.

  Epic Games stuurt ons op schattenjacht in gratis moderne klassieker en meer

  Epic Games stuurt ons deze week op schattenjacht met een moderne Lara Croft en laat ons wegdromen tussen de waterige ruines. Haal dus snel je gratis games binnen, voordat de actie voorbij is!

  © 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.