Tip: Vergeet niet de gratis PSPlus games van januari 2021 te downloaden

News
woensdag, 27 januari 2021 om 19:00
psplus januari2021f1609345930
Sony heeft zojuist de gratis PlayStation Plus games voor januari 2021 uit de doeken gedaan. Waar we morgen het jaar uitknallen met toffe games, knalt Sony er in januari weer een drietal ijzersterke titels tegenaan. En we krijgen tegen alle verwachtingen in een PS5-game om van te smullen!

Update - Dit is een oud bericht over de gratis PS Plus games van januari 2021. Vergeet ze niet te downloaden!

De PlayStation Plus games van februari 2021zijn zojuist onthuld en dat betekent dat het einde van de maand nadert. Nog maar vier dagen en dan begint februari 2021. Heb jij de gratis PSPlus games van januari 2021 nog niet gedownload? haal ze dan nu nog binnen voordat het niet meer kan!
Originele bericht:
Het is de laatste woensdag van het jaar en dat betekent zoals elke maand weer een onthulling vanuit Sony. Welke gratis PSPlus games we voor komende maand, en daarmee voor de eerste maand van het nieuwe jaar, krijgen is eindelijk bekend. Sony laat ons nog even lekker doorvreten na de feestdagen met een heerlijke PS5-game, namelijk Maneater. De PlayStation 5-versie van de game is komende maand helemaal gratis te downloaden voor PlayStation 5 bezitters en voert deze maand de line-up aan.
Naast Maneater schittert Lara Croft zowel op PS4 als PS5 in haar avontuur in Shadow of the Tomb Raider. Niet alleen Lara gaat op ontdekkingsreis in de gratis games van januari 2021. De ontdekkingsreis gaat verder in de actie role playing game Greedfall, waarin een heleboel te ontdekken valt op een afgelegen eiland.

Gratis PlayStation Plus Games van januari 2021 brengen ontdekkingsreizen

Met de gratis PlayStation Plus games van januari 2021 richt Sony zich op het verkennen van nieuwe plekken. Het nieuwe jaar is een mooie aftrap voor nieuwe avonturen en daar kunnen we vast genoeg in beleven met deze drie toffe games. De gratis PS5 versie van Maneater volgt de gratis PS5 game van even geleden op. Bugsnax is nog tot en met 4 januari gratis te downloaden. Daarna zul je voor je trip naar het geweldige eiland moeten betalen, dus download de game nu nog!