De 10 beste PlayStation 4 Black Friday acties voor vette games en toch een dikke portemonnee

  Ook voor PlayStation 4-gebruikers zijn er ontzettend veel Black Friday Deals. Niet alle deals zijn even sterk, maar er zitten zeker aanbiedingen tussen om je vingers bij af te likken. Voor je het weet zie je door de bomen het bos niet meer. Natuurlijk wil je wel een paar gave deals binnenslepen en daarom hebben wij dit overzicht gemaakt. Zo krijg je vette deals maar is de kans kleiner dat je portemonnee te dun is omdat elders de prijs toch goedkoper bleek.

  Assassin’s Creed Odyssey (19,95 bij Coolshop)

  Ook deze Black Friday kun je aan de slag met een nieuwe Assassin's Creed deal. Odyssey wordt voor een scherpe prijs aangeboden, waardoor je voor een paar tientjes al kunt genieten van dit toffe avontuur. In de Assassin's Creed Odyssey review werd al duidelijk wat voor een goddelijke game dit is. De game laat zien hoe prachtig het oude Griekenland is. Alhoewel niet alles historisch accuraat is (veel wel!) drijft het verhaal je steeds verder in de game. Je verveelt je niet snel in de enorme wereld die deze game je aanreikt.

  Momenteel wordt Asssasin's Creed Odyssey voor een goedkope prijs aangeboden bij Coolshop. Zo kun je voor maar liefst €19,95 al in het bezit zijn van een fysieke kopie.

  Battlefield V (€19,99 PlayStation Store)

  Wanneer je liever het slagveld betreedt, dan is Battlefield V mogelijk iets voor jou. Wordt onderdeel van een grote oorlog voor maar een paar tientjes. Vol plezier vecht je in gigantische oorlogen, zet je grof geweld in om een hele meute aan vijanden plat te rijden in je tank in de meest gevaarlijke tanks en zorg je ervoor dat je met je vliegtuig hele legers uitschakelt. Battlefield V stuurt je opnieuw op pad om wereldwijd enorme conflicten op te lossen.

  Momenteel wordt Battlefield V voor maar liefst 19,99 aangeboden in de PlayStation Store. Ben jij nu eerder een liefhebber van fysieke games, dan kun je tijdens Black Friday ook je slag slaan. Voor dezelfde prijs haal je het spel bij bijvoorbeeld MediaMarkt in huis. Voor een paar euro meer, €21,99, haal je de Deluxe Edition binnen bij Allyourgames. In ieder geval kun je dus flink besparen.

  Death Stranding (€49,99 Allyourgames)

  Heb jij deze nieuwste PlayStation 4 release nog niet in huis gehaald, dan is dit je kans om de game met een flinke korting toch nog binnen te halen. Zo kun je aan de slag met Death Stranding voor maar €49,99. De game wordt fysiek aangeboden bij Allyourgames. Wanneer je diezelfde game in de PlayStation Store wilt aanschaffen dan ben je toch al snel €69,99 kwijt. Ook op Black Friday!

  Death Stranding brengt de bizarre fantasiewereld van Hideo Koijama weer tot leven. Eerder wist hij al met de Metal Gear Solid-reeks te laten zien waar hij in staat is. Ook in Death Stranding presenteert hij weer een wereld met zwevende spookbaby's en navelstrengen. Dit avontuur kreeg maar liefst een 8.5 in de Death Stranding review. De game wordt voornamelijk geprezen vanwege haar prachtige verhaal, wat zich afspeelt in een adembenemend grote spelwereld.

  Detroit Become Human (€14,99 MediaMarkt)

  Wanneer je van een verhalende game houdt, dan is Detroit Become Human mogelijk erger interessant voor jou. Op het moment wordt deze titel vanwege Black Friday voor een kleine €14,99 retail aangeboden bij MediaMarkt. Ben je niet in de gelegenheid om langs een winkel te gaan of wil je de game direct spelen, dan kun je ook naar de PlayStation Store gaan. Hier wordt de game ook voor deze prijs aangeboden als downloadtitel.

  In deze game storten we ons in een wereld waar robots een steeds prominentere rol in onze samenleving innemen. Robots zijn daar alles. Ze regelen alles voor ons, waardoor veel saaie taken uit onze handen worden genomen. Toch gaat er iets mis, net als in ieder klassiek verhaal waarin robots te veel op mensen gaan lijken. Robots krijgen een eigen wil en dat zorgt voor een heleboel gevaarlijke situaties. Uiteindelijk leverde dit spel, waarbij je zelf het verhaal enigszins als een regisseur kunt kneden, een dikke 8.5 op in de Detroit Become Human review.

  God of War (€14,99 PlayStation Store)

  Een van de beste PlayStation 4 exclusives die door de jaren heen is uitgegeven, is toch wel God of War. Alhoewel de game heel anders oogt en voelt dan de eerdere titels uit de reeks, is dit echt een pareltje die je vele uren gameplayplezier voorschoteld. Je gaat op reis met de god van de oorlog en neemt het op tegen een heleboel duistere vijanden uit de onderwereld. Alsof dat niet voldoende is ben je constant op de vlucht voor andere goden die je een kopje kleiner willen maken. Dit interessante avontuur brengt heel veel actie, puzzel plezier en verhaalelementen om je vingers bij af te likken. Kratos zijn meesterlijke avontuur kreeg een 9,0 in de God of War review.

  Heb je deze titel gemist? Geen zorgen! Voor maar €14,99 kun je deze game nu in de PlayStation Store aanschaffen. Voor de prijs van een paar broodjes kun je al urenlang plezier beleven aan een game die waarschijnlijk nog heel lang goede herinneringen nalaat.

  Kingdom Hearts III (€14,89 Game Mania)

  Fans van Disney en Final Fantasy kunnen hun borst nat maken. De twee toffe series worden samengevoegd in een ongelooflijk tof avontuur. Alhoewel de gameplay doet denken aan Final Fantasy, ontdek je een heleboel Disney-werelden die je mooiste dromen waar weten te maken. Kingdom Hearts III is een gaaf avontuur wat je urenlang voor je PlayStation 4 weet te krijgen. Niet voor niks wist deze titel maar liefst een 9.8 beloond in de Kingdom Hearts 3 review.

  Dit is Sora's grootste avontuur tot dusver. Op het moment is de fysieke versie van Kingdom Hearts III voor maar 14,89 verkrijgbaar bij de Game Mania.

  Marvel's Spider-Man (€18,00 MediaMarkt)

  Ook superheld Spider-Man heeft een plekje weten te veroveren in deze special met beste PlayStation 4 Black Friday deals. Deze webslingeraar heeft al een flinke indruk weten te maken toen hij het kwaad bestreed in zijn eigen PlayStation exclusieve game. De game was enorm goed, ook wel te merken aan de 9.0 in de Marvel's Spider-Man review. Eerder publiceerden wij al een uitgebreide special met daarin 5 redenen waarom deze game onmisbaar is.

  Heb jij deze game nog niet aan je collectie toegevoegd. Nu kan het voor maar €18,00 bij MediaMarkt.

  PlayStation Plus 12 maanden (€44,00 PlayStation Store)

  Uiteraard is het tof om met een heleboel PlayStation games aan de slag te gaan, maar uiteindelijk helpt het ook om op je PlayStation online te kunnen. Veel games worden veel toffer wanneer je deze online kunt spelen. Nu kan dat met een goedkope actie. Je kunt natuurlijk je PlayStation Plus-abonnement via de PlayStation Store afsluiten. Toch kun je voor de standaard Black Friday-prijs ook een klein beetje meer krijgen. Als je eerst even langs de Game Mania gaat, dan kun je een jaarabonnement ook afsluiten en heb je er nog een leuk kaartje bij voor je verzameling. Het is natuurlijk wat je zelf leuker vindt!

  Op het moment wordt PlayStation Plus voor 12 maanden aangeboden voor de prijs van €44,00. Handig want dan kun je deze nu activeren en volgend jaar rond Black Friday kijken of je weer een andere PlayStation Plus-deal kunt spotten. Door deze actie betaal je eigenlijk nog maar €3,75 omgerekend per maand.

  Shadow of the Tomb Raider (€17,50 Coolshop)

  Ook voor de Tomb Raider-fans is er een gave actie om even naar te kijken. Ga op avontuur met Lara Croft in Shaddow of the Tomb Raider. Met deze gave game wordt de trilogie afgesloten. En op een goede manier ook! Ergens is deze nieuwe Tomb Raider misschien wel één van de beste spellen die in 2018 is uitgegeven. Door alle vette tombes, gameplay en het verhaal haalde deze game maar liefst een 9,0 in de Shadow of the Tomb Raider review.

  Op het moment wordt de game voor €19,98 aangeboden bij Game Mania.

  Update: Coolshop heeft haar aanbiedingen aangepast en nu is daar de game het goedkoopt. Hij wordt hier aangeboden voor €17,50 inclusief verzendkosten.

  Yooka-Laylee & The Impossible Lair (€19,98 euro Game Mania)

  We sluiten deze special af met een actie rondom twee gave cartoonske heldenl. Het gaat hier om Yooka-Laylee and the Impossible Lair. Dit 2.5D spel schotelt je een heleboel gave levels voor waarin je de ene na de andere bij bevrijdt uit de sluwe klauwen van Captial B. Deze bijen heb je hard nodig in het lastigste en langste level wat je je kunt indenken. Zo word je in het diepe gegooid in de zogenaamde Impossible Lair, een level dat het bloed onder je nagels vandaan kan halen, maar zoveel voldoening geeft wanneer je dit eenmaal hebt uitgespeeld.

  Dit avontuur kreeg een 7,0 in de Switch review. Uiteindelijk kun je deze toffe game voor maar €19,98 aan je collectie toevoegen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.