‘Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy bundelt nieuwste games’

News
maandag, 08 maart 2021 om 8:00
tomb raiderf1594209202
Het lijkt erop dat de laatste drie Tomb Raider games binnenkort gebundeld worden. Een pagina voor ‘Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy’ zou kort te zien geweest zijn in de Microsoft Store.
De pagina voor de bundel is inmiddels uit de lucht, maar een ResetEra-gebruiker wist er een screenshot van te maken. De bundel zou bestaan uit Tomb Raider (2013), Rise of the Tomb Raider en Shadow of the Tomb Raider. De release zou op 18 maart vallen.

Hoe waarschijnlijk is een Tomb Raider Trilogy bundel?

Als het screenshot van de Microsoft Store echt is, is de release van een Tomb Raider Trilogy zo goed als zeker. Saillant detail is dat de Tomb Raider franchise dit jaar 25 wordt. De social media-kanalen van de franchise vieren dit al en een heruitgave van deze drie games zou geen gekke toevoeging aan de feestelijkheden zijn.
In hoeverre deze trilogie-uitgave anders is dan de losse games moet blijken (als de bundel inderdaad bestaat). Uit de informatie die er nu is blijkt bijvoorbeeld niet of de games geüpdatet zijn voor de nieuwe consoles. Maar als de gelekte releasedatum klopt hoeven we niet lang te wachten op uitsluitsel.

Voorlopig geen nieuwe Tomb Raider

Het zal moeten blijken of deze bundel inderdaad in aantocht is, maar dat er geen nieuwe Tomb Raider om de hoek staat is al wel duidelijk. De ontwikkelaars lieten eerder één van de doelen van de volgende game weten. Maar er werd toen ook in klare taal gezegd dat een formele aankondiging van die game er voorlopig niet in zit.

Populair Nieuws

Laatste Reacties