Epic Games stuurt ons op schattenjacht in gratis moderne klassieker en meer

News
donderdag, 01 september 2022 om 17:00
epic gamesf1645113725
Epic Games stuurt ons deze week op schattenjacht met een moderne Lara Croft en laat ons wegdromen tussen de waterige ruines. Haal dus snel je gratis games binnen, voordat de actie voorbij is!
Het is weer donderdag en dan weten fans van gratis games wat dat betekent. Wekelijks deelt Epic Games één of meerdere gratis games uit in de Epic Games Store. Deze week stuurt Epic Games ons op pad met een jonge Lara Croft waarin we zien hoe zij de befaamde Tomb Raider werd. In deze Definitive Edition krijgen we niet alleen de basisgame, maar ook maar liefst zeven extra tombes om te ontdekken, gratis extra wapens, kleding en skills. Deze Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition is dan ook met recht het totale pakket van deze game. De game is nu dus compleet gratis bij Epic Games in deStore, voor wie de game nog niet eerder geclaimed heeft.
Daarnaast al dat actievolle geweld van Tomb Raider heeft Epic nog een heel ander soort game, waarbij ook schatten gezocht moeten worden. In Submerged: Hidden Depths gaat het er een stuk rustiger aan toe. Hier geen gevechten, maar exploratie van half gezonken steden en gebouwen, waar onder de zeespiegel een duistere aanwezigheid voelbaar is. Submerged ziet er niet alleen prachtig uit, de wereld waarin de hoofdrolspelers hun weg moeten zien te vinden is absoluut het ontdekken waard.
Daarmee is Epic Games nog niet klaar. Naast deze twee games geeft Epic spelers van Knockout City een gratis DLC pakket met goodies rond Armazillo.

Het DLC pakket bestaat uit de volgende onderdelen:
  • Kaiju Terror outfit
  • Armazillo masker
  • Kaiju Claws
  • City Crusher pose
  • Armazillo icoon
  • Nuclear Fallout logo
Om dit pakket te scoren hoef je alleen maar in te loggen in Knockout City via de Epic Games launcher. Het DLC pakket wordt dan automatisch bijgeschreven.