Sekiro: Shadows Die Twice

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & role-playing

  Gemaakt door FromSoftware en uitgegeven door Activision

  8.5

  Sekiro: Shadows Die Twice Artikelen

  De beste games van 2019 - De kroonjuwelen van het jaar

  Een jaar komt op zijn einde en dat betekent dat we terugblikken op het beste van 2019. Er kwamen dit jaar weer tal van games uit waarvan we onwijs genoten. Zoveel zelfs dat we bijna met elkaar op de vuist gingen om te bepalen wat de beste games van 2019 zijn. Toch hebben we onze lijst weten samen te stellen en je kunt er hier alles over lezen!

  De beste PS4 games van 2019 zorgen voor onwijs veel speelplezier

  2019 was een veelbewogen jaar, waarin ook veel fantastische games zijn uitgekomen. Daarom hebben hier een top 10 met de beste PS4 games van 2019. Zo kun jij nu nog even alles uit gaan spelen, voordat het nieuwe jaar begint.

  De 10 beste Xbox One games van 2019 laten je console overuren maken

  Alle blikken zijn inmiddels weer gericht op 2020, want dat is het jaar dat de next-gen met de Xbox Series X begint. Toch kan het geen kwaad om nog even voor de jaarwisseling terug te kijken op de pareltjes die we dit jaar voorgeschoteld kregen. Daarom zetten we de 10 beste Xbox One games van 2019 op een rij!

  De 10 beste games van 2019 volgens Remco Hayes

  2019 was een Walhalla voor gamers. De ene na de andere geweldige game werd aangekondigd en mijn portemonnee werd hier niet echt vrolijk van. Gelukkig heb ik hier dit jaar wel heel veel plezier uit gehaald en om dat met jullie te delen is hier mijn top 10 beste games van 2019.

  Death Stranding grote winnaar bij PlayStation Blog: Game of the Year 2019

  Meer dan miljoenen PlayStation gebruikers hebben hun stem ingezet op hun favoriete PlayStation game. Dit keer duurde het stemproces maar een week. Toch wist de PlayStation community hetzelfde aantal stemmen achter te laten. De winnaars van de Game of the Year 2019 zijn geworden..

  Sekiro: Shadows Die Twice Nieuws

  Sekiro: Shadows Die Twice update past Prosthetic Tools aan

  De nieuwste update voor Sekiro: Shadows Die Twice brengt veranderingen naar de verschillende Prosthetic Tools en Combat Arms in de game. Ontwikkelaar FromSoftware wil hiermee naar eigen zeggen je aanmoedigen om verschillende opties te gebruiken. Daarnaast zijn er ook verschillende bugs verholpen.

  Sekiro: Shadows Die Twice story heeft meerdere eindes

  De story van Sekiro: Shadows Die Twice zal meerdere eindes hebben. Dit is af te leiden aan de lijst van trofeeën voor de game. Hier worden er vier mogelijke eindes beschreven. Sekiro: Shadows Die Twice komt 22 maart uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Sekiro: Shadows Die Twice Story Preview trailer toont beelden verhaal

  De Sekiro: Shadows Die Twice Story Preview trailer geeft een korte inkijk in het verhaal van de game. De focus ligt op de herkomst van het hoofdpersonage genaamd The Wolf. De cryptische trailer van de game is hieronder te bekijken.

  Sekiro Shadows Die Twice releasedatum bekendgemaakt

  Uitgever Activision heeft tijdens de gamescom 2018 de Sekiro Shadows Die Twice releasedatum bekendgemaakt. De nieuwste game van ontwikkelaar FromSoftware, bekend van Dark Souls en Bloodborne, komt op 22 maart 2019 uit.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.