Rust

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Avontuur & shooter

  Gemaakt door Facepunch Studios en uitgegeven door Facepunch Studios

  Rust Artikelen

  De 10 populairste pc games van dit moment!

  Aangezien er zoveel toffe pc games op de markt zijn, kan het soms best lastig zijn om er een uit te kiezen. Benieuwd welke games er op dit moment populair zijn? Wij helpen je! In deze special lees je wat de populairste pc games zijn op dit moment.

  Top 5 beste crafting games volgens jullie

  Wij vroegen jullie welke crafting games jullie het beste vonden. Jullie hebben je stem laten horen en in deze special bespreken we dan ook de top 5 beste crafting games volgens jullie!

  Top 10 Steam Summer Sale 2016 deals

  De Steam Summer Sale 2016 is vorige week van start gegaan. Zoals altijd zijn er enorm veel games en hardware flink in de uitverkoop. Dit jaar zegt Steam dat er 12796 aanbiedingen zijn in de Steam Summer Sale. Maar welke deals zijn nu het beste, of in ieder geval, welke deals mag je echt niet missen!

  Rust Nieuws

  Rust early access stopt in februari

  De Rust early access periode loopt binnenkort ten einde. 8 februari komt update 1.0 uit, waardoor de survival game echt uit is. Dat meldt Garry Newman, één van de makers game, in een blogpost.

  Bestverkochte Steam games 2017 bekendgemaakt

  Valve heeft uit de doeken gedaan wat de bestverkochte Steam games 2017 zijn. Een overzicht staat op de website van het platform. Het gaat in totaal om honderd spellen, waarvan veel ook voor 2017 zijn uitgekomen.

  Humble Bundle draait om overleven dit keer

  Een nieuwe Humble Bundle is gelanceerd. Ditmaal is het thema overleven. Alle games in de bundel zijn surivival games. De actie loopt tot 23 augustus.

  Vrouwen in Rust komen eraan volgens ontwikkelaar

  De sandbox game Rust voor de PC krijgt binnenkort ook vrouwelijke karaktermodellen. Momenteel is het alleen mogelijk om met mannelijke modellen te spelen. De vrouwen in Rust worden al gebruikt door spelbeheerders.

  Garry's Mod en Rust brengen 30 miljoen dollar op

  De twee sandbox-games Garry's Mod en Rust hebben beide meer dan 30 miljoen dollar opgehaald. Dat laat Garry Newman, bedenker van beide games en hoofd van ontwikkelaar Facepunch Studios, op Twitter weten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.