Rocket League

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Racing, sport & voetbal

  Gemaakt door Psyonix en uitgegeven door Psyonix

  7.5

  Rocket League Artikelen

  De beste gratis PS5 games - Genieten zonder kosten!

  De PlayStation 5 heeft al behoorlijk wat titels die je met alle voordelen van de console kunt spelen. De meeste games zijn nog maar net uit en koop je voor de volle mep. Sommige games kun je alleen gratis en voor niks spelen. Wij zochten de beste gratis PS5-games die je op dit moment kunt spelen!

  Dit zijn de beste gratis Xbox Series X games

  Iedereen kent het wel. Je hebt een kast vol met games, maar geen van de spellen spreekt je aan. En om direct 60 euro uit te geven voor een nieuw spel, is wat overdreven. Met deze beste gratis Xbox Series X games bespaar jij je geld en versla je jouw verveling.

  De beste PS5 multiplayer game volgens de redactie

  Met de PlayStation 5 een aantal maanden op de markt komen er steeds meer games uit die het spelen meer dan waard zijn. Zowel als het aankomt op single- als multiplayer titels is er genoeg om van te smullen. Wij leggen onze redactie de vraag voor: wat is de beste multiplayer game voor de PS5?

  De beste PlayStation Plus games op PS5 en PS4 tot nu toe

  Waar Microsoft haar trouwe klanten beloond met Xbox Live Gold, daar is Sony haar eigen variant begonnen tijdens de PlayStation 3 met PlayStation Plus. Tijdens de levensloop van de PS4 en PS5 is Sony daar rustig mee doorgegaan en dit zijn de beste games die we met de dienst hebben gekregen.

  Welke games speel jij nu op de PlayStation 5?

  Met de PlayStation 5 een aantal maanden op de markt en met de drukke releaseperiode waarmee 2020 afsloot in de achteruitkijkspiegel zijn we op de redactie nog wel even zoet met gamen. Er zijn onwijs veel games die op het moment aandacht vragen, ook op de XGN redactie. We zijn dan ook benieuwd naar welke games je op het moment speelt op de PlayStation 5. De redactie geeft alvast het goede voorbeeld.

  Rocket League Nieuws

  Fast & Furious binnenkort naar Rocket League

  Met iconische auto's uit de Fast & Furious reeks in Rocket League rijden? Dat kan binnenkort! De arcade voetbalgame met mini-auto's zal een aantal nieuwe voertuigen krijgen ter ere van de Fast 9 release.

  Formule 1 komt vandaag naar Rocket League

  Officieel gelicenseerde Formule 1 wagens komen naar de populaire game Rocket League. Van 20 tot en met 26 mei is er een tijdelijke kans om het Formule 1 Fan Pack te kopen voor 2000 credits. De samenwerking is voor een aantal jaar gesloten en geeft dus ook mogelijkheden op nog meer F1 content.

  Gratis Xbox online voor veel free-to-play games

  Gratis Xbox online is sinds gisteren voor iedereen beschikbaar gemaakt. Hiermee krijg je gratis toegang tot online multiplayer in allerlei soorten free-to-play games. Op wat voor soort games geldt deze gratis toegang nu?

  Fortnite en Rocket League storing wordt veroorzaakt door Epic Games Store

  Als je vandaag Fortnite of Rocket League wil spelen, dan heb je even pech. Ontwikkelaar Epic Games kampt namelijk met een flinke storing die ook de eigen Epic Games Store plat heeft gelegd.

  Dit zit in de Rocket League seizoen 3 Battle Pass

  De eerste details voor de Rocket League seizoen 3 Battle Pass zijn bekendgemaakt. Ontwikkelaar Psyonix heeft op YouTube de eerste beelden van het volgende seizoen vrijgegeven. Het nieuwe seizoen gaat volgende week van start.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.