PlayerUnknown's Battlegrounds Nieuws

  Nieuwe PUBG games in de maak voor 2021 én 2022

  Na al die spin-offs van series en films, begint dit nu ook de gamewereld in te groeien. In een interview dat Bloomberg Technology hield met Kim Chang-Han gaf hij aan dat er een aantal nieuwe PUBG-games uit zullen komen in de komende jaren. Dit kan hij weten, want hij is de CEO van Krafton, de houdstermaatschappij van PUBG.

  PUBG draait 60 FPS op next-gen met één uitzondering

  De next-gen consoles komen er bijna aan en dat betekent niet alleen nieuwe games, maar ook oude games die een flinke upgrade krijgen. Zo zal de populaire Battle Royale game PUBG ook een next-gen upgrade krijgen.

  PUBG Season 9 krijgt dynamische map

  Season 9 van PUBG staat bijna voor de deur. Wanneer deze deur opengaat kunnen spelers onder andere genieten van een dynamische map. Dit heeft het PUBG Twitter-kanaal laten weten via een post.

  PUBG maps krijgen een remaster behandeling in toekomstige updates

  Er verschijnen allerlei updates die PlayerUnknown's Battlegrounds verbeteren. In de toekomstige updates krijgen de PUBG maps een remaster behandeling. Het gaat hierbij om zowel het visuele als het lay-out aspect van de maps. Dit meldt PUBG Corp in een blogpost.

  PUBG krijgt nieuwe skins: Joker en Harley Quinn

  PUBG gaat in samenwerking met DC nieuwe skins aan de game toevoegen. Dit werd bekendgemaakt via een trailer. Hierin zien we Suicide Squads Joker en Harley Quinn rondrijden in PUBG. Later in de trailer komen ze in actie, zoals we gewend zijn van de twee personages.

  PUBG Training Mode komt in volgens de ontwikkelaar in september

  Eerder deze maand werd de FIX PUBG campagne gelanceerd. Dit is een initiatief om PUBG te verbeteren, door middel van ideeën van de community. En de volgende maand is het dan eindelijk zover; de PUBG Training Mode wordt toegevoegd!

  Amazon Prime Day deals voor het eerst in Nederland

  De Amazon Prime Day deals zijn van start gegaan en dat brengt flink wat aanbiedingen met zich mee. Het is de eerste keer dat er in Nederland een Amazon Prime Day is. Het betekent flinke kortingen voor Amazon Prime leden op onder andere games en hardware

  Fortnite PUBG rechtzaak ten einde - Battle Royale vrede op komst

  De Fortnite PUBG rechtzaak is afgesloten nadat PUBG Corp de rechtzaak heeft gestaakt. De rechtzaak was aangespannen in verband met het schenden van copyright door Fortnite. Het is niet duidelijk of er sprake is van enige uitbetaling.

  Steam Summer Sale 2018 van start gegaan

  De Steam Summer Sale 2018 is van start gegaan. Dat betekent dat PC-gamers moeten opletten, want dit is het ideale moment om je collectie uit te breiden. Wees er snel bij, want de sale duurt niet de hele zomer.

  PUBG eSport toernooi finale zondagavond van start!

  De PUBG eSport toernooi finale is zondagavond op 3 juni! Om 19.00 gaat het van start. De finale van het toernooi is gratis bij te wonen in Alphen aan de Rijn.

  PUBG Corp klaagt Fortnite ontwikkelaar aan

  PlayerUnknown's Battleground ontwikkelaar PUBG Corp klaagt Fortnite Ontwikkelaar aan wegens copyright schending in Zuid-Korea, zo meldt de Korea Times. De rechtbank in Seoul moet gaan bepalen of Fortnite elementen van PUBG heeft gekopieerd.

  Laatste PUBG individuele toernooi voor eSports talentenjacht deze zondag

  Deze zondag is het vierde en laatste PUBG eSport toernooi in de individuele fase als onderdeel van de Nederlandse eSports talentenjacht van Republic of Gamers. Het is nog mogelijk om je in te schrijven en zondagavond vanuit huis mee te doen om kans te maken op een professioneel eSports contract.

  Doe zondag mee aan PUBG eSport toernooi voor Nederlandse talentenjacht

  Aanstaande zondag is het weer zover, het derde PUBG eSport toernooi als onderdeel van de eSports talentenjacht van Republic of Gamers gaat dan namelijk van start! Het is mogelijk om je in te schrijven en zondagavond vanuit huis mee te doen om kans te maken op een professioneel eSports contract.

  Tweede PUBG online eSport toernooi morgenavond

  Morgen gaat het tweede online PUBG eSport toernooi van start als onderdeel van de eSports talentenjacht van Republic of Gamers. Het is mogelijk om je in te schrijven en zondagavond vanuit huis mee te doen om kans te maken op een professioneel eSports contract. Je kunt dan ook meedoen aan de toernooien de komende weken.

  Eerste PUBG eSport toernooi voor talentenjacht is aanstaande zondag

  Dit weekend gaat het eerste online PUBG eSport toernooi van start als onderdeel van de eSports talentenjacht van Republic of Gamers. Het is nu nog mogelijk om je in te schrijven en zondagavond vanuit huis mee te doen om kans te maken op een professioneel eSports contract.

  PUBG maps worden in de toekomst wellicht groter

  In de toekomst komen er wellicht grotere PUBG maps. Dit maakt Brendan Greene, creative director, bekend in een interview met GameSpot.

  Gratis PUBG weekend voor Xbox One nu aan de gang

  Er is een gratis PUBG weekend aan de gang voor Xbox One gebruikers. Tot 22 april kun je de volledige game gratis testen en zelf alle gameplay ervaren.

  PUBG eSporter worden? Doe mee aan de Nederlandse talentenjacht!

  Als PUBG eSporter moet je één van de beste zijn. Nu kun je dit wel van alle daken schreeuwen, maar praatjes vullen geen gaatjes. Het wordt tijd dat je jezelf gaat bewijzen en dat kan nu met de aankomende talentenjacht waarin Republic of Gamers (ROG) en Brash eSports op zoek gaan naar de beste PUBG speler van de Benelux.

  PUBG Beta voor de map Savage krijgt nieuwe ronde

  Onder het mom 'nieuwe ronde, nieuwe kansen' kunnen gamers op de PC zich aanmelden voor de nieuwe PUBG Beta voor de map Savage. Deze map werd een tijdje geleden geïntroduceerd in de game en ontwikkelaar PUBG Corp zoekt nu meer mensen om Savage te testen.

  Nieuwe PUBG update beschikbaar op test servers

  Er is een nieuwe PUBG update beschikbaar voor de test servers van de PC versie van het spel. De grootste veranderingen zijn aangebracht voor de Miramar map en een aanpassing in de algemene gameplay.

  Gratis PUBG weekend op de Xbox One en nieuwe DLC

  De eerste lente-aankopen zijn wellicht al gedaan, dus is het tijd om geld te besparen en even geen games meer in huis te halen. Gelukkig is daar een gratis PUBG weekend op de Xbox One, zodat je toch aan de slag kan met een nieuw spel zonder er geld aan uit te geven!

  Nieuwe PUBG Event Mode brengt Tequila Sunrise

  Er is weer een nieuwe PUBG Event Mode gelanceerd genaamd Tequila Sunrise. Dat heeft ontwikkelaar PUBG Corp aangekondigd op Steam. Een aantal weken geleden werd de eerste tijdelijke modus aangekondigd, maar er is nu dus weer een nieuwe.

  Aankomende PUBG update brengt killer spectating

  Er is een nieuwe PUBG update uitgebracht waardoor het mogelijk is om degene die je heeft gedood te bekijken. De functie is momenteel alleen beschikbaar in de test servers beschikbaar.

  Nieuwe PUBG map Savage nu te spelen in test servers

  De nieuwste PUBG map Savage is nu te spelen in de test servers. Spelers konden zich hiervoor aanmelden en een code in ontvangst nemen waarmee ze de map kunnen uitproberen. Deze beta is alleen via Steam te spelen.

  Veel PUBG mobile spelers gebruiken muis en toetsenbord

  Er zijn veel PUBG mobile spelers die in de plaats van hun vingers een muis en toestenbord gebruiken. Dit gaat vrij makkelijk, tot frustratie van spelers die wel gewoon met hun vingers spelen, zoals het hoort.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.