Nioh

  Uitgebracht voor PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur & role-playing

  Gemaakt door Team Ninja en uitgegeven door Tecmo Koei

  9.2

  Nioh Artikelen

  PlayStation Plus games november 2019 – Wat spelen we?

  Sony trapt november af met twee ontzetten toffe games die geheel in de sfeer van de duistere dagen zijn. Deze maand trekken we ons zwaard in Nioh en mogen we vluchten voor hordes doorgedraaide wezens in Outlast 2.

  Dit zijn jullie meest favoriete moeilijke games aller tijden

  De games in deze lijst zijn niet voor de casual gamer. Voor deze titels heb je doorzettingsvermogen en ook zeker geduld nodig, wil je niet je controller door de kamer heen smijten. Vorige week vroegen wij wat jullie meest favoriete moeilijke games zijn. Lees hier de uitslag.

  Top 10 beste PlayStation 4 aanbiedingen van het moment

  Dit zijn de tien beste PlayStation 4 aanbiedingen van het moment. Nu de koude dagen er weer aankomen en het buiten langer donker wordt, is er meer tijd om te gamen. Deze tien beste PlayStation 4 aanbiedingen geven je weer genoeg te doen de komende maanden.

  De top 10 beste PlayStation Store deals om te kopen

  De top 10 beste PlayStation Store deals geven je weer genoeg om mee aan de slag te gaan. In plaats van geld uitgeven aan de vakantie, kun je het ook aan deze games spenderen. Er zijn genoeg top aanbiedingen waar je helemaal los mee kunt gaan.

  Top 10 beste games van 2017 volgens Jimmy

  Hallelujah! Het is weer tijd voor eindejaarslijstjes. Benieuwd naar mijn favoriete recepten en festivals van het jaar? Dan zit je hier totaal verkeerd. Deze special staat namelijk in het teken van mijn top 10 beste games van 2017. En geef nou eerlijk toe, dat is toch veel interessanter dan gezamenlijk aftellen naar het nieuwe jaar?

  Nioh Nieuws

  PlayStation Plus games november 2019 bekendgemaakt

  De PlayStation Plus games van november 2019 zijn bekendgemaakt door Sony. Deze maand staan Nioh en Outlast 2 centraal en die kan jij gratis spelen, mits jij PlayStation Plus hebt. De games zijn vanaf 5 november te downloaden.

  Nioh update voegt muis en toetsenbord ondersteuning toe

  Dark Souls spelen zonder controller is dermate frustrerend dat de meeste gamers er niet aan moeten denken het met een muis en toetsenbord te moeten doen. Toch krijgt de lastige game Nioh met een aankomende Nioh update ondersteuning voor de PC componenten!

  Nioh PC versie aangekondigd

  We krijgen een Nioh PC release. Dat bevestigt uitgever Koei Tecmo. Op 7 november komt de game uit voor PC.

  Nieuwe Nioh trailer toont laatste DLC, genaamd Bloodshed

  Er is een nieuwe Nioh trailer verschenen voor de laatste DLC, genaamd Bloodshed. De Bloodshed DLC is vanaf vandaag verkrijgbaar voor PlayStation 4. Bekijk de Bloodshed DLC trailer bovenaan de pagina.

  Nioh Bloodsheds End DLC release aangekondigd

  De Nioh Bloodsheds End DLC release is aangekondigd door Tom Lee, creative director van Team Ninja, via de PlayStation blog. Het avontuur begint waar de vorige DLC genaamd Defiant Honor eindigde.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.