Scoor deze PS5 RPG voor een historisch lage prijs!

News
woensdag, 20 juli 2022 om 14:30
playstation 5 ps5 dualsense 5f1604590531
Games zijn niet altijd goedkoop, dus een dealtje is nooit weg. Nu is er een mooie deal voor mensen die wel van een goed actie-RPG houden. De Nioh Collection is namelijk voor een bijzonder lage prijs beschikbaar.
De nieuwe generatie consoles introduceerde ook een nieuwe generatie van veelal hoge prijzen. Daar was niet iedereen over te spreken, maar gelukkig zijn er nog steeds vaak goede deals te vinden. Zo kun je een game met een adviesprijs van tussen de 70 en 80 euro vaak stukken goedkoper scoren.

Nioh Collection te koop voor laagste prijs ooit

Een mooie deal waar je nu bijvoorbeeld van kan profiteren is de Nioh Collection. Deze game kun je scoren voor maar 30 euro. Dat is de laagste prijs van een fysiek exemplaar tot nu toe!
Nioh is een actie-RPG waarin je speelt als een Samurai. De game is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van William Adams, die de geschiedenis in is gegaan als de enige Westerling die ooit Samurai werd. Rond 1600 maakt hij deel uit van een oorlog en moet hij intussen verschillende monsters verslaan.
the nioh collectionf1612205322
In de Nioh Collection is deze game gebundeld met Nioh 2. In deze game kun je spelen als een zelfgemaakt personage. Het verhaal is zowel een prequel als vervolg op de eerste game.
Als Nioh niets voor jou is, maar je wel op zoek bent naar een nieuwe game voor je PS5 hebben we trouwens ook goed nieuws. De PlayStation Summer Sale is namelijk begonnen. Hierin zijn verschillende topgames met hoge kortingen te koop.