Game releases februari 2021 - Mario 3D World en Persona 5 Strikers!

Article
maandag, 01 februari 2021 om 11:00
super mario 3d world plus bowsers fury switch screenshot02f1610636805
De eerste maand van het jaar zit erop, en daarmee ook de ergste droogte wat betreft game releases. De komende maanden zullen we weer wat meer kunnen verwachten en we zien dat deze maand al. Laten we eens kijken wat februari 2021 te bieden heeft.
Deze maand verschijnt ‘s werelds beroemdste loodgieter weer eens ten tonele. Dit keer verschijnt zijn oude Wii U avontuur Super Mario 3D World op de Switch. Voor velen zal de game nieuw zijn, maar voor veteranen brengt de modus Bowser’s Fury wat nieuws op tafel. Ook de basisgame is aangepast en kent nu online multiplayer, een grotere moveset en een verhoogde bewegingssnelheid.
Bovendien is voor RPG-fans de maand februari qua releases niet verkeerd. Deze maand is bijvoorbeeld de wereldwijde releases van Bravely Default II. Daarnaast komen Ys IX: Monstrum Nox en Persona 5 Strikers eindelijk naar het Westen.
Ook komt er voor een aantal games een next-gen upgrade. Zo kun je vrij vroeg in de maand aan de gang met de next-gen versie van Control Ultimate Edition en komen de Nioh games naar PlayStation 5. Een next-gen upgrade voor Little Nightmares 2 laat nog even op zich wachten, maar de game zelf komt dan weer vrij snel uit.

Wat zijn de game releases van februari 2021?

Hieronder vind je de grote game releases van februari 2021. De games staan per platform in een aparte lijst, dus releases voor systemen die je niet hebt kun je eenvoudig overslaan.

Switch releases

PS4 releases

PS5 releases

PS4 games zijn ook speelbaar op PS5; de volgende games zijn beschikbaar als PS5 release.

Xbox One releases

Xbox Series X|S releases

Xbox One games zijn ook speelbaar op Series X|S; de volgende games zijn optimized voor Series X.

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

Zie je de game releases van februari 2021 niet zitten? Niet getreurd! Niet alleen ligt het merendeel van 2021 nog in het vooruitzicht, je kunt ook nog eens kijken bij wat oudere releases, zoals die van januari. Dat waren er niet veel, maar er waren evengoed wat games die de moeite waard zijn.

Populair Nieuws

Laatste Reacties