Mass Effect 3

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie, role-playing, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door BioWare en uitgegeven door Electronic Arts & BioWare

  9.4

  Mass Effect 3 Artikelen

  10 Hollywood acteurs die gamepersonages hebben ingesproken

  De vertaalslag van games naar het witte doek is de afgelopen jaren niet heel succesvol gebleken. Een uitstapje van Hollywood naar de game-industrie valt iets beter in de smaak. In deze special benoemen we 10 Hollywood acteurs die een of meerdere gamepersonage(s) hebben ingesproken.

  De 10 beste BioWare games momenten die je altijd bijblijven

  Anthem is de nieuwste game van BioWare. De Canadese studio heeft in zijn ruim 20-jarig bestaan een heel scala aan games afgeleverd. Hierin zitten een hoop elementen die je altijd bijblijven. In deze special sommen we 10 van de beste BioWare games momenten voor je op. Pas op! In deze feature staan spoilers.

  Top 10 games met replaywaarde - Keer op keer genieten

  Na het uitspelen van een game weet je vaak niet meer wat je moet doen in je leven. Welke game zal je nu gaan spelen? Of misschien ben je nog helemaal niet klaar met de uitgespeelde game. Hier een top 10 van singleplayer games met de hoogste replaywaarde voor urenlang plezier.

  Op Neem een andere naam-dag wil je de namen van deze 10 game characters

  In games zie je heel wat namen voorbij vliegen. Sommige liggen lekker in de mond en andere zijn een hordeloop voor je tongspieren. Op 13 februari is het 'neem een andere naam' dag. Ter ere daarvan zetten wij de tien game character namen, namen die wij wel een dag willen dragen, op een rijtje.

  Beste gamemodi aller tijden- Even iets anders dan multiplayer

  Games worden steeds vaker uitgebreid met verschillende alternatieve gamemodi. Call Of Duty: Black Ops 4 voegt bijvoorbeeld een ‘One In The Chamber’ modus toe aan zijn battle royale modus. Wat zijn nog meer goede alternatieve gamemodi. Lees hier onze top 10 beste gamemodi aller tijden

  Mass Effect 3 Nieuws

  Mass Effect Legendary Edition onthuld voor next-gen

  Tijdens de jaarlijkse N7-day heeft Bioware de Mass Effect Legendary Edition aangekondigd. Dit betekent dat de originele drie Mass Effect-games naar de PC, PS5, Xbox Series X en Series S zullen komen. Daarnaast is de Mass Effect Legendary Edition ook te spelen op PS4 en Xbox One.

  Groot Mass Effect remaster nieuws op zaterdag?

  Verschillende stemacteurs uit de Mass Effect-trilogie maken zich klaar voor zaterdag, wanneer N7 Day weer voor de deur staat. Op deze dag, hoogstwaarschijnlijk online, kun je jouw voorliefde voor de Mass Effect games delen met ieder ander. Ook zullen verschillende stemacteurs en devs aanwezig zijn om iets te vertellen. Natuurlijk verwachten we ook nieuws over de nieuwe Mass Effect remaster op PS5 en Xbox Series X.

  Mass Effect remaster vertraagd naar 2021

  De geliefde trilogie van Mass Effect zou een nieuwe release krijgen dit jaar op huidige consoles. Deze Mass Effect remaster is nu vertraagd naar begin 2021, waardoor we nog even moeten wachten om weer in de huid te kruipen van Commander Shepard.

  Mass Effect serie wordt op standby gezet

  Fans van de Mass Effect serie zullen het voorlopig nog met Mass Effect Andromeda moeten doen. Ontwikkelaar BioWare heeft de franchise namelijk op standby gezet voor nu.

  Nieuw kaartplezier met Mass Effect Cards Against Humanity

  Cards Against Humanity wordt uitgebreid. Nu zijn de kaarten ook al tegen al het leven buiten aarde. BioWare komt met Mass Effect Cards Against Humanity kaarten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.