Mass Effect 3

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie, role-playing, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door BioWare en uitgegeven door Electronic Arts & BioWare

  9.4

  Mass Effect 3 Artikelen

  10 Hollywood acteurs die gamepersonages hebben ingesproken

  De vertaalslag van games naar het witte doek is de afgelopen jaren niet heel succesvol gebleken. Een uitstapje van Hollywood naar de game-industrie valt iets beter in de smaak. In deze special benoemen we 10 Hollywood acteurs die een of meerdere gamepersonage(s) hebben ingesproken.

  De 10 beste BioWare games momenten die je altijd bijblijven

  Anthem is de nieuwste game van BioWare. De Canadese studio heeft in zijn ruim 20-jarig bestaan een heel scala aan games afgeleverd. Hierin zitten een hoop elementen die je altijd bijblijven. In deze special sommen we 10 van de beste BioWare games momenten voor je op. Pas op! In deze feature staan spoilers.

  Top 10 games met replaywaarde - Keer op keer genieten

  Na het uitspelen van een game weet je vaak niet meer wat je moet doen in je leven. Welke game zal je nu gaan spelen? Of misschien ben je nog helemaal niet klaar met de uitgespeelde game. Hier een top 10 van singleplayer games met de hoogste replaywaarde voor urenlang plezier.

  Op Neem een andere naam-dag wil je de namen van deze 10 game characters

  In games zie je heel wat namen voorbij vliegen. Sommige liggen lekker in de mond en andere zijn een hordeloop voor je tongspieren. Op 13 februari is het 'neem een andere naam' dag. Ter ere daarvan zetten wij de tien game character namen, namen die wij wel een dag willen dragen, op een rijtje.

  Beste gamemodi aller tijden- Even iets anders dan multiplayer

  Games worden steeds vaker uitgebreid met verschillende alternatieve gamemodi. Call Of Duty: Black Ops 4 voegt bijvoorbeeld een ‘One In The Chamber’ modus toe aan zijn battle royale modus. Wat zijn nog meer goede alternatieve gamemodi. Lees hier onze top 10 beste gamemodi aller tijden

  Mass Effect 3 Nieuws

  Mass Effect serie wordt op standby gezet

  Fans van de Mass Effect serie zullen het voorlopig nog met Mass Effect Andromeda moeten doen. Ontwikkelaar BioWare heeft de franchise namelijk op standby gezet voor nu.

  Nieuw kaartplezier met Mass Effect Cards Against Humanity

  Cards Against Humanity wordt uitgebreid. Nu zijn de kaarten ook al tegen al het leven buiten aarde. BioWare komt met Mass Effect Cards Against Humanity kaarten.

  Xbox backwards compatibility uitgebreid met Mass Effect 2 en 3

  Deel twee en drie uit de ruimtereis RPG-serie Mass Effect zijn nu backwards compatible op de Xbox One. Je kan dus de Xbox 360 versies van beide games op je Xbox One spelen. Op Twitter kondigt Larry Hryb van Xbox de uitbreiding van Xbox backwards compatibility titels aan.

  Mass Effect pretparkattractie opent volgend jaar in Californië

  Een vierdimensionale, interactieve Mass Effect pretparkattractie gaat in 2016 open in het Californische pretpark Great America. Dat heeft ontwikkelaar BioWare op zijn blog laten weten.

  Agents of S.H.I.E.L.D. gebruikt concept art Mass Effect 3?

  Oplettende Mass Effect fans zagen een wel erg herkenbaar gebouw in een aflevering van de serie Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. BioWare kan er de lol in ieder geval wel van inzien.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.