Mad Max

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Avalanche Studios en uitgegeven door Warner Bros. Interactive

  8

  Mad Max Artikelen

  De 10 beste Steam Summer Sales 2018 tips op een rij

  Pas maar op dat je straks niet met een lege portemonnee zit. Het is verleidelijk om heel de Steam-winkel leeg te kopen. Maar wacht nog even voor je bibliotheek vol staat met titels die je niet nodig hebt. Speel eerst deze beste Steam Summer Sales 2018 maar.

  PlayStation Plus games april 2018 - Wat spelen we deze maand?

  De PlayStation Plus games april 2018 zijn bekendgemaakt. Sony heeft voor ons zes games in de wacht staan die we gratis kunnen downloaden. Wij gaan in dit artikel dieper in op de games zodat je alvast weet of de games überhaupt iets voor jou zijn.

  Top 10 third person games met goede combat

  In tegenstelling tot first person games heeft het third personperspectief een breed scala aan games met bevredigende hand-to-hand gevechten. De vrijere camerahoek stelt ontwikkelaars beter in staat een uitgebreid en goedwerkend vechtsysteem te creëren. Benieuwd welke games eruit springen? Hier is een top 10 third person games met goede combat.

  Top 10 beste PC budget games van dit moment (fysiek)

  Het najaar ligt op de loer en dat zorgt weer voor veel nieuwe games in onze kasten. Heb je geen zin om 60 euro voor een gloednieuw spel te betalen? Dan leggen wij de tien beste PC budget games die je niet meer dan 30 euro kosten aan je voor. Let wel op, alleen fysieke games staan in dit overzicht.

  Top 10 beste Xbox Game Pass games - Deze moet je spelen

  De Xbox Game Pass is uitgebracht. Voor een vast bedrag per maand van 9.99 euro krijg je beschikking over meer dan 100 games. Dit zijn de 10 beste Xbox Game Pass games!

  Mad Max Nieuws

  Exclusieve Mad Max content aangekondigd voor de PlayStation 4

  De PlayStation 4 krijgt exclusieve Mad Max content, zo blijkt uit een nieuwe trailer. Toch hoeven spelers op de andere platformen zich geen zorgen te maken: het gaat namelijk niet om heel veel content, en het is slechts tijdelijk exclusief.

  Meer dan een uur aan Mad Max gameplay footage online

  Voor mensen die geen genoeg van Mad Max kunnen krijgen is er nu voor meer dan een uur aan Mad Max gameplay footage online te bekijken. In een stream van ontwikkelaar Avalanche werd de game uitgebreid gespeeld.

  Nieuwe Mad Max game screenshots en concept art

  De laatste Mad Max Fury Road film trailer is alweer van 1 april, daarom voegt ontwikkelaar Avalanche Studios van de Mad Max game daar vandaag een aantal prachtige screenshots bij om de titel onder de aandacht te houden.

  Mad Max release bekend - PS3- en 360-versie geschrapt

  Het was akelig stil rondom de Mad Max release. Op een paar beelden na hoorden en zag je niks meer van de game. Ontwikkelaar Avalance Studios bracht een tijd geleden het nieuws dat de game uitgesteld was naar 2015, maar noemde toen geen datum. Nu hebben we die wel!

  Ontwikkelaar Just Cause hint naar 'verrassingen' in 2015

  Avalanche Studios, ontwikkelaar van Just Cause en Mad Max, hint naar "enkele verrassingen" in 2015. Dit naar aanleiding van een verhuizing naar een nieuwe locatie voor de studio, in de herfst van dit jaar.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.