Mad Max prequel duikt weer verrassend op met nieuwe trailer

News
vrijdag, 01 december 2023 om 12:30
mad max furiosaf1702996224
De trailer voor de aankomende Mad Max: Fury Road-prequel, Furiosa is donderdagnacht plotseling uitgebracht. Gepland voor mei 2024, werpt de film een nieuw licht op de oorsprong van het iconische personage Furiosa, met actrice Anya Taylor-Joy in de hoofdrol.
Samen met Anya Taylor-Joy zitten ook Chris Hemsworth, Tom Burke en Daniel Webber in de cast, terwijl bekende gezichten uit de franchise zoals Nathan Jones en Angus Sampson terugkeren.
In de trailer is Anna Taylor-Joy te zien als de jonge Furiosa, nog met lang haar aan het begin van het verhaal - al toont de trailer ook aan dat we de bekende buzz cut van het personage gaan zien, zoals Charlize Theron die droeg in Mad Max: Fury Road.

Thor als de bad guy?

Chris Hemsworth vertolkt de rol van de nieuwe schurk, Dementus, terwijl een jongere Immortan Joe ook zijn opwachting maakt. De trailer vertelt een voortzetting van het Mad Max-universum met nieuwe wendingen en verrassingen. De film lijkt niet alleen te zorgen voor een verfrissende kijk op het Fury Road-personage, maar ook voor een uitbreiding en verdieping van het geliefde post-apocalyptische universum dat George Miller heeft gecreëerd. Dit zal betekenen dat de franchise stukken groter wordt.
Hoewel de trailer veel onthult, blijven belangrijke plotdetails bewust achter slot en grendel. De film speelt zich 45 jaar na de val van de beschaving af en geeft een hint naar cruciale gebeurtenissen in Furiosa's vroege leven. Een centraal thema lijkt de bescherming van een kind te zijn, geïntroduceerd als prijs voor een gewonnen race, wat de vroege ontwikkeling van Furiosa's beschermende instincten aantoont.
Bekijk hier de trailer van Furiosa: A Mad Max Saga: