Hitman 3 Nieuws

  Hitman 2 levels snel over te zetten naar Hitman 3

  IO Interactive heeft ons al voor de release van Hitman 3 verteld dat alle levels van de voorgaande delen (her)speelbaar zijn in de nieuwe game. Het overzetten hiervan zou ons mogelijkheid geven om met de nieuwe engine de levels opnieuw te ervaren. Nog heel even wachten en dan kan het eindelijk gaan gebeuren!

  Hitman 3 krijgt elke week nieuwe content in februari

  Hitman 3 wordt voorlopig de laatste game in de franchise die uit de stal van IO Interactive komt, maar de ontwikkelaar zal Hitman niet zomaar achterlaten. De studio komt namelijk met veel extra content voor de game, met elke week een update in februari alleen al.

  IO Interactive kijkt naar toekomst Hitman

  Hitman 3 is pas twee weken uit, maar toch is IO Interactive al bezig met de toekomst van de kale huurmoordenaar. Dan gaat het niet alleen over nieuwe content voor het laatste deel, maar ook misschien al een volgende Hitman game.

  Ray-Tracing komt naar Hitman 3 op Xbox Series X en PC

  De next-gen consoles zitten vol met nieuwe technologieën om een mooiere wereld voor te schotelen, zoals ondersteuning voor Ray-Tracing. Die optie komt er binnenkort dan ook aan voor Hitman 3 op de Xbox Series X en S en PC.

  IO Interactive onthult alle Hitman 3 locaties

  Hitman 3 staat op het punt om in de schappen te belanden en dan kunnen we weer op jacht. Op 20 januari 2021 is de release van de game, maar we mogen van IO Interactive nu alvast weten waar Hitman 3 ons naartoe brengt. De locaties uit de game zijn namelijk bekendgemaakt.

  Ontwikkelaar Hitman wil meer nieuwe IP's gaan maken

  Ontwikkelaar IO Interactive staat bijna synoniem aan de Hitman franchise, maar de studio gaat binnenkort de serie voorlopig achter haar laten. De Deense ontwikkelaar wil namelijk meer nieuwe IP’s gaan maken.

  Hitman 3 en Control komen naar de Nintendo Switch

  Goed nieuws voor iedereen met een Nintendo Switch, want Hitman 3 en Control worden binnenkort beschikbaar op de draagbare console. Opvallend genoeg worden de games gestreamd vanuit de cloud. Nintendo heeft de games aangekondigd tijdens een Nintendo Direct Mini presentatie.

  Hitman 3 naast PS5 ook speelbaar in PSVR

  Sony heeft tijdens de State of Play een gameplay walkthrough laten zien van Hitman 3. De game die voor januari 2021 ingepland staat voor release op de PlayStation 5, zal ook volledig in VR speelbaar zijn. Dit maakt het moorden nog bruter.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.