Geliefde game wordt minder verwarrend

News
woensdag, 04 januari 2023 om 11:00
hitman 3f1591960567
In het tijdperk van DLC en uitbreidingen kan het soms een beetje onoverzichtelijk worden hoe een game nou eigenlijk in elkaar zit. Welke content moet je wel en niet kopen voor de volledige ervaring? Hitman heeft besloten om alle twijfels de wereld uit te helpen, door Hitman 3 een nieuwe naam te geven.
Het spelen van de recente Hitman-trilogie is eigenlijk een stuk makkelijker dan het lijkt. De eerste twee games kun je namelijk als het ware overslaan door Access Pass DLC te kopen voor Hitman 3. Deze Access Passes maken de content van de eerste twee delen beschikbaar via Hitman 3, zodat je uiteindelijk maar één game in je bibliotheek hoeft te hebben.
Maar juist omdat dat overduidelijk de beste manier is om Hitman te spelen, maakt I/O Interactive het nog duidelijker. Vanaf 26 januari gaat Hitman 3 namelijk door het leven als Hitman: World of Assassination en kun je Hitman 1 en 2 niet meer kopen. Die zijn dan standaard inbegrepen bij World of Assassination.
Nieuwe spelers kunnen dus World of Assassination kopen om de hele trilogie te spelen. Vervolgens is er nog de optie om het World of Assassination Deluxe Pack erbij te kopen. Dit pakket voegt eerdere DLC toe aan de game, namelijk de Hitman 3 Deluxe Pack, de Seven Deadly Sins Collection en de Hitman 2 Expansion Access Pass.

Wat doet Hitman World of Assassination voor bestaande spelers?

Op alle platformen zal Hitman 3 voor bestaande spelers automatisch veranderen in World of Assassination. DLC die bestaande spelers al hebben gekocht kunnen ze blijven gebruiken. Als ze die willen aanvullen met de rest van de content die ze nog niet hebben, hoeven ze niet de hele World of Assassination Deluxe Pack te kopen. Je kunt wat je niet hebt kopen voor een klein bedrag ter waarde van die specifieke DLC.