Hitman 3-spelers krijgen gratis DLC na slechte launch

News
zaterdag, 29 januari 2022 om 7:00
hitman 3 reviewf1611072748
Omdat de recente lancering van Hitman 3 op Steam niet helemaal ging zoals gepland, heeft IO Interactive een manier gevonden om het goed te maken. Dit laat de ontwikkelaar achter de game weten.
Zowel de Hitman 3-spelers als IO Interactive zelf zijn niet te spreken over de Hitman 3 launch op Steam. Op Twitter heeft IO nu laten weten dat zij het goed willen maken, en bieden spelers op Steam een gratis upgrade aan. Dit is een upgrade naar de Deluxe Edition van de inmiddels populaire game Hitman 3. Spelers die de Deluxe Edition al in bezit hadden, krijgen toegang tot de Seven Deadly Sins Collection.
De upgrades zouden als het goed is op 27 januari automatisch in gang zijn gegaan. De Hitman 3 game is het allerlaatste deel van een succesvolle trilogie. Deze derde editie is door IO zelf gepubliceerd, vanwege het feit dat zij nu niet meer gelieerd zijn aan Square Enix. De PC-versie is wel pas een jaar later op Steam verschenen, door een exclusieve deal met de Epic Games Store.

Wat waren de problemen in Hitman 3 precies?

De problemen waren vooral aanwezig in de VR-modus van Hitman 3. Deze zou slecht werken en eigenlijk bijna onspeelbaar zijn. Spelers hadden bijvoorbeeld last dat je NPC’s kon doden door ze gewelddadig heen en weer te schudden. Het is onduidelijk wanneer de problemen in de VR-modus opgelost gaan worden, maar IO Interactive zal er ongetwijfeld druk mee bezig zijn.