IO Interactive kondigt Hitman Trilogy aan

News
vrijdag, 14 januari 2022 om 8:00
hitman 3 reviewf1611072748
IO Interactive, de studio achter de Hitman-trilogie gaat de games verkopen als bundel. Dat heeft de studio aangekondigd tijdens de livestream voor de jaar twee content van Hitman 3. Hitman Trilogy moet uitkomen op 20 januari.
IO Interactive heeft een aantal aankondigingen gedaan, omdat jaar 2 van Hitman 3 in is gegaan. Daar hoort nieuwe content voor Hitman 3 bij, zoals de nieuwe Freelancer gamemodus waarin je het huis van Agent 47 kan bezoeken en zelf kan inrichten. Maar ook voor de hele reeks is er een aantal aankondigingen gedaan. Zo is de hele reeks nu op PC beschikbaar in VR.
Bovendien komt er dus ook een bundel van de drie Hitman games naar Xbox One, Series X en S, PS4, PS5 en PC. Daarnaast zal Hitman 3 op PC niet meer alleen via de Epic Games Store verkrijgbaar zijn voor PC, maar ook op Steam. Ook Hitman Trilogy zal naar Steam komen.

Waarom komt er een Hitman bundel?

De drie Hitman games horen echt bij elkaar en samen vormen ze één verhaal. Dit wil de studio ook duidelijk maken. Daarom komt het bedrijf met een bundel die de games makkelijk aan elkaar verbindt. De studio denkt dat het samenvoegen van de drie games ervoor zorgt dat nieuwe spelers makkelijker de game zullen begrijpen.
Leden van het Xbox en PC Game Pass abonnement hoeven de trilogie niet te kopen. Hij komt namelijk naar Xbox en PC Game Pass op dezelfde dag dat de trilogie gelanceerd wordt, wat dus op 20 januari is.