Hitman 3 krijgt nieuwe DLC en Ray-Tracing in 2022

News
woensdag, 24 november 2021 om 15:30
hitman 3 reviewf1611072748
In 2022 komt er een Year 2-DLC van Hitman 3. Daarnaast krijgt de PC-versie van de game een update met ondersteuning voor ray-tracing en VR.
IO Interactive brengt volgend jaar een Year 2-DLC uit voor de game Hitman 3. Hoewel alle content pas in januari 2022 onthuld moet worden, heeft IO wel al bekendgemaakt dat er nieuwe features begin 2022 naar Hitman 3 komen.
Hakan Abrak, producent bij IO Interactive, heeft dat verteld in een trailer voor de DLC. De nieuwe content zal zorgen voor nieuwe maps, nieuwe verhaallijnen, een gloednieuwe modus en een nieuwe manier om de game te spelen.
Verder zal de game geoptimaliseerd en verbeterd worden voor PC. Zo krijgt de game op PC ondersteuning voor CPU’s met meer dan acht cores en zal ray-tracing aan Hitman 3 worden toegevoegd. Die feature zou eigenlijk al in 2021 worden toegevoegd, maar is uitgesteld naar komend jaar.

PC-spelers krijgen VR-ondersteuning

Spelers op de PlayStation consoles kunnen Hitman 3 al spelen met PSVR, maar vanaf januari kunnen ook PC-spelers gebruik maken van een VR optie. Hiermee kunnen ze de hele World of Assassination-trilogie in Virtual Reality spelen. De update zal in het voorjaar van 2022 uitkomen.
Hitman 3 is de meest succesvolle Hitman-game ooit, maar voorlopig ook de laatste voor IO Interactive. De ontwikkelaar wil zich namelijk eerst op één of meerdere games focussen die niks met Hitman te maken hebben.