Hitman 3

  Uitgebracht voor Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 & PC

  Genres: Avontuur, stealth, shooter, third-person shooter & tactische shooter

  Gemaakt door IO Interactive en uitgegeven door IO Interactive

  8

  Hitman 3 Artikelen

  Top 10 beste PS5 games - Parels op de PlayStation 5

  De PlayStation 5 is nu een aantal maanden op de markt, terwijl steeds meer PS5 games verschijnen. Nu de Sony console ook steeds meer woonkamers siert, is het tijd om de beste games voor de Playstation 5 uit te lichten. Daarom zetten we de beste PS5 games aller tijden op een rijtje.

  De beste PC aanbiedingen van deze week per winkel!

  Wij zetten hier de beste PC aanbiedingen op een rijtje. Het aantal ontwikkelaars dat een eigen online winkel krijgt lijkt soms met de dag toe te nemen, dus daarom vatten we hier de aanbiedingen op Steam, Epic Games, Ubisoft en meer samen.

  Top 10 beste Xbox Series X games

  De Xbox Series X ligt al een tijdje in de schappen en staat intussen te schitteren in menig kamer. Microsoft heeft de nieuwe generatie misschien wel zonder een echte line-up ingeluid, maar inmiddels zijn er toch wel wat toppers op het platform te vinden. Wij brengen je de top 10 beste Xbox Series X games.

  5 gamebrekende speedrun records

  Speedrunnen is een iets minder bekende kant van de gaming wereld. Games zoals Goldeneye, Ocarina of Time, Doom en nog veel meer bieden op zichzelf al een leuke en soms uitdagende ervaring. Maar voor de ware snelheidsduivel is dat niet genoeg. Zij proberen alles op alles te zetten om de paar seconden van het huidige record af te schaven en de troon zo over te nemen. Wij hebben hier een lijst van 5 geweldige records op meesterwerken van games.

  Ga op vakantie in je favoriete games!

  Dat constant binnen zitten en niet weg kunnen begint langzaam maar zeker steeds vermoeiender te worden. Gelukkig zijn er zat games waarin je toch een beetje op vakantie kan gaan.

  Hitman 3 Nieuws

  Hitman 2 levels snel over te zetten naar Hitman 3

  IO Interactive heeft ons al voor de release van Hitman 3 verteld dat alle levels van de voorgaande delen (her)speelbaar zijn in de nieuwe game. Het overzetten hiervan zou ons mogelijkheid geven om met de nieuwe engine de levels opnieuw te ervaren. Nog heel even wachten en dan kan het eindelijk gaan gebeuren!

  Hitman 3 krijgt elke week nieuwe content in februari

  Hitman 3 wordt voorlopig de laatste game in de franchise die uit de stal van IO Interactive komt, maar de ontwikkelaar zal Hitman niet zomaar achterlaten. De studio komt namelijk met veel extra content voor de game, met elke week een update in februari alleen al.

  IO Interactive kijkt naar toekomst Hitman

  Hitman 3 is pas twee weken uit, maar toch is IO Interactive al bezig met de toekomst van de kale huurmoordenaar. Dan gaat het niet alleen over nieuwe content voor het laatste deel, maar ook misschien al een volgende Hitman game.

  Ray-Tracing komt naar Hitman 3 op Xbox Series X en PC

  De next-gen consoles zitten vol met nieuwe technologie├źn om een mooiere wereld voor te schotelen, zoals ondersteuning voor Ray-Tracing. Die optie komt er binnenkort dan ook aan voor Hitman 3 op de Xbox Series X en S en PC.

  IO Interactive onthult alle Hitman 3 locaties

  Hitman 3 staat op het punt om in de schappen te belanden en dan kunnen we weer op jacht. Op 20 januari 2021 is de release van de game, maar we mogen van IO Interactive nu alvast weten waar Hitman 3 ons naartoe brengt. De locaties uit de game zijn namelijk bekendgemaakt.

  ┬ę 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.