Halo Infinite

  Uitgebracht voor Xbox One & PC

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door 343 Industries en uitgegeven door Microsoft Studios

  Halo Infinite Artikelen

  Wanneer stoppen third-parties met "last-gen"-games?

  De PlayStation 5 en Xbox Series X/S zijn alweer bijna een half jaar geleden uitgekomen en bij kersverse bezitters van de next-gen-systemen begint het nu toch een beetje te kriebelen. De next-gen games die rond release verschenen, maar daadwerkelijke, exclusieve titels zijn er nog maar nauwelijks. Vraag wordt dan ook steeds meer wanneer fabrikanten stoppen met het maken van “last-gen”-games en de ontwikkeling voor de nieuwe huidige generatie echt losbarst.

  Xbox Game Pass Ultimate prijs is het meer dan waard

  Xbox Game Pass Ultimate kent geen gelijke in de service die aangeboden wordt. Toch realiseren veel gamers nog niet dat Xbox Game Pass Ultimate het Netflix voor games is. Wij lichten de Xbox Game Pass Ultimate features voor je uit zodat je precies weet waarom de service misschien wel de beste deal in gaming is.

  Top 5 Xbox One games in 2021 om naar uit te kijken

  Met al het nieuws over de PlayStation 5 en de Xbox Series consoles, zou je bijna bedenken dat ook de vorige generatie nog steeds volop ondersteund wordt. Ook de Xbox One apparaten kunnen in 2021 rekenen op een aantal vette releases. Dit zijn de top 5 Xbox One games in 2021 om naar uit te kijken!

  Top 10 next-gen games om naar uit te kijken

  Steeds meer mensen weten een next-gen console te bemachtigen. Hoewel de Xbox Series X en de PlayStation 5 nog steeds moeilijk te krijgen zijn wereldwijd, staan er wel al een aantal hele vette titels in de wachtrij voor de consoles. Wij hebben een lijstje gemaakt voor jullie waarin wij onze top 10 aankomende next-gen games bespreken.

  De 10 beste shooters 2021 die je niet mag missen

  2020 was al een topjaar als het gaat om games, maar het ziet ernaar uit dat 2021 daar nog eens overheen gaat. Liefhebbers van shooters hebben ook genoeg toppers om naar uit te kijken. Dit zijn de 10 beste shooters die je niet mag missen in 2021!

  Halo Infinite Nieuws

  Halo Infinite krijgt dynamisch weersysteem, maar geen dual-wielding

  Sinds het uitstel van Halo Infinite is 343 Industries hard aan het werk om de nieuwe game in de winkelschappen te krijgen en de ontwikkelaar is heel transparant over het proces. De studio heeft nu ook een Q&A gehouden, waar veel nieuwe informatie naar buiten is gekomen over onder andere een dynamisch weersysteem en dual-wielding.

  Nieuwe setfoto’s Halo serie opgedoken

  De productie van de nieuwe Halo serie is in volle gang. Gelekte foto’s van de set in Hongarije tonen Warthogs en soldaten die UNSC Marine Corps-uniformen dragen.

  Halo Infinite ziet er al een stuk beter uit in nieuwe 4K screenshots

  Halo Infinite had een launch game moeten zijn voor de Xbox Series X, maar na een zeer tegenvallende presentatie is de titel nu uitgesteld tot ergens in 2021. Via nieuwe 4K screenshots we nu zien dat ontwikkelaar 343 Industries die extra tijd goed heeft gebruikt.

  Halo serie release gepland voor begin 2022

  De langverwachte Halo serie released in het eerste kwartaal van 2022. De serie is dan te zien op Paramount+. Het uitkomen van de serie betekent een einde aan maar liefst acht jaar wachten.

  343 Industries nu al bezig met nieuwe Halo game na Infinite

  Fans van de Halo franchise kijken met smart uit naar de release van Halo Infinite, die is uitgesteld naar een release ergens in 2021. Nu blijkt alleen uit een vacature dat ontwikkelaar 343 Industries ook al bezig is met een nieuwe Halo game.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.