Halo Infinite

  Uitgebracht voor Xbox One & PC

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door 343 Industries en uitgegeven door Microsoft Studios

  Halo Infinite Artikelen

  De beste games van 2020 om naar uit te kijken

  2020 is alweer door de helft en dus is het tijd om vooruit te blikken op wat het jaar nog te bieden heeft. Er komen nog onwijs veel games uit om naar uit te kijken (en nog twee next-gen consoles)! Dit zijn de beste games van 2020 om naar uit te kijken.

  Xbox Games Showcase - Welke next-gen game vonden wij het hoogtepunt?

  Gisteren was het eindelijk zover: Microsoft pakte flink uit met aankondigingen rondom de Xbox Series X games die wij op de next-gen console mogen verwachten. Er was ruimte voor veel games en bij sommige titels kreeg de redactie direct kippenvel!

  Dit is wat je nu moet weten over Halo Infinite (exclusieve Q&A met 343 industries)

  Tijdens de Xbox Games Showcase trapte Microsoft met een indrukwekkende Halo Infinite gameplay demo af. Na de showcase mochten wij even een exclusieve blik achter de schermen werpen waarin we meer leerden over de game. Hierin leerden wij een aantal toffe Halo Infinite details waaronder het plan van 343 Industries voor de game en de nieuwe gadgets en vijanden!

  Inside Xbox uitzending - Wat wij van Microsoft verwachten morgen

  Morgenavond is het eindelijk zover: Microsoft gaat ons meenemen in de wereld van de komende Xbox Series X games. De Inside Xbox stream zal zich voornamelijk focussen op First-party titels die we komende tijd mogen verwelkomen. Wij vertellen je wat je allemaal mag verwachten van het evenement.

  10 games in 2020 om nog in de pre-order te zetten

  2020 beloofde het beste jaar ooit te worden voor games. Toen vatte de wereld vlam en werden games wel het laatste waar we ons mee bezig hielden, tenzij we even wilden ontsnappen van de bizarre gebeurtenissen in het dagelijkse leven. Op de planning staan nog minstens 10 games in 2020 die je in de pre-order moet zetten en dus zetten wij ze voor jou op een rijtje!

  Halo Infinite Nieuws

  Launch trailer Xbox Series X en S toont Halo Infinite en Assassin's Creed Valhalla

  Nog maar een maandje wachten en dan worden de Xbox Series X en S gelanceerd. Microsoft heeft daarom nu de launch trailer getoond, waarin onder andere Halo Infinite en Assassin’s Creed Valhalla voorbij komen.

  Halo Infinite gaat Monster Energy wapens krijgen

  Microsoft is een opvallende samenwerking aangegaan voor Halo Infinite. In de langverwachte shooter kan je namelijk Monster Energy wapens gaan tegenkomen.

  343 Industries: 'Halo Infinite komt gewoon in 2021 uit'

  Er gaan geruchten rond dat Halo Infinite pas uitgebracht zal worden in 2022 en alleen op de Xbox Series X. Volgens ontwikkelaar 343 Industries klopt dat niet en staat de game gewoon op de planning voor 2021.

  'Halo Infinite uitgesteld tot 2022, slaat Xbox One over'

  De ontwikkeling van Halo Infinite heeft een paar beren op de weg gekregen. De game zou eigenlijk een Xbox Series X launchgame worden en ook naar Xbox One komen, maar na uitstel van de game lijkt er meer slecht nieuws te zijn. Geruchten doen namelijk de ronde dat de game pas in 2022 komt en dat de Xbox One versie van de baan is.

  Halo Infinite release uitgesteld naar 2021

  Na een rumoerige presentatie tijdens de Xbox reveal presentatie heeft 343 Industries bekendgemaakt Halo Infinite uit te stellen naar 2021. De game heeft nog wat meer ontwikkelingstijd nodig.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.