Co-op modus voor Halo Infinite is eindelijk gelanceerd

News
woensdag, 09 november 2022 om 12:30
halo infinite co opf1658136524
Spelers hebben er een lange tijd om moeten wachten, maar is eindelijk zover: de co-op modus voor Halo Infinite is gelanceerd. En dat is niet het enige wat erbij is gekomen met de Winter Update.
Vorig jaar werd eerst de multiplayer modus van Halo Infinite uitgebracht, die bovendien free-to-play is, niet veel later gevolgd door de campagne. Ontwikkelaar 343 Industries liet alleen wel weten dat de co-op modus en Forge nog niet meteen beschikbaar zouden zijn. Die modi hadden namelijk nog wat werk nodig.
Fans hebben er bijna een lang jaar geduld voor moeten hebben, maar de co-op modus is nu eindelijk gearriveerd. Dinsdagavond is namelijk de Winter Update uitgekomen voor de game, die de Co-op Campaign toevoegt. Je kan het verhaal daardoor nu beleven met in totaal vier spelers tegelijkertijd. Inclusief crossplay tussen spelers op Xbox consoles en PC.

Meer modi voor Halo Infinite

De Winter Update voegt niet alleen de co-op modus toe aan Halo Infinite. Spelers kunnen nu namelijk ook stoeien in Forge en hun eigen map en modi maken. Forge is nog wel in beta, waardoor niet alle mogelijkheden beschikbaar zijn.
Daarnaast is er een nieuwe Battle Pass geïntroduceerd en kan je los op twee nieuwe maps. Ook zijn er nieuwe Achievements om te verdienen en zorgt Match XP ervoor dat je extra ervaringspunten kan verdienen voor acties in multiplayer potjes. Alle toevoegingen van de Winter Update kan je hier vinden.