Halo Infinite co-op en Forge wéér uitgesteld

News
vrijdag, 02 september 2022 om 12:30
halo infinite co opf1658136524
Spelers die wachten op co-op of de Forge modus voor Halo Infinite moeten nog wat meer geduld opbrengen. 343 Industries heeft beide modi namelijk weer uitgesteld.
De soap rondom de Forge modus en de co-op campaign voor Halo Infinite blijft maar voortduren. Bijna een jaar na de lancering van de game zijn beide modi namelijk nog steeds niet gelanceerd. Ontwikkelaar 343 Industries heeft nu een nieuwe releasedatum voor co-op, voor Forge is nog steeds geen specifieke target bekend.
De co-op modus moet nu uitkomen op 8 november, samen met de winter update voor Halo Infinite. Dat heeft de ontwikkelaar duidelijk gemaakt in een nieuwe blogpost met een aangepaste roadmap. Een reden voor het uitstel is niet gegeven, maar recent is er wel een beta-test geweest, waar waarschijnlijk een aantal problemen zijn opgedoken. De split-screen modus voor co-op is helemaal geschrapt door de studio.

Forge opnieuw verder uitgesteld

De Forge modus heeft ook een update gekregen van 343 Industries, maar niet in positieve zin. De bedoeling was namelijk dat de level editor dit jaar nog zou verschijnen voor de game, maar dat gaat niet meer gebeuren. Forge is namelijk uitgesteld naar ergens in 2023, maar wel moet er aankomende winter nog een beta-test verschijnen.
De singleplayer campagne van Halo Infinite kwam in december 2021 uit, vlak na de lancering van de multiplayer. Destijds meldde 343 Industries al dat co-op en Forge later zouden verschijnen voor de titel, maar toen was de target nog een paar maanden na release. Het is dus teleurstellend voor fans dat ze nu nog langer moeten wachten.