Greedfall

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Avontuur & role-playing

  Gemaakt door Spiders en uitgegeven door Focus Entertainment

  Greedfall Artikelen

  Nacon Bigben Week brengt Greedfall 2 en nog veel meer!

  Tijdens Bigben Week 2022 heeft uitgever Nacon een update gegeven over de verschillende projecten waar ze aan werken. Naast dat Nacon accessoires maakt, hebben ze ook zestien game studio's die allemaal aan games werken. De meest opvallende games die Nacon tijdens de Bigben Week in Parijs heeft getoond worden hier op een rij gezet.

  Dit zijn de gratis PS Plus games van januari 2021

  Sony trapt 2021 af met een drietal nieuwe games. Twee voor de PlayStation 4 en eentje speciaal voor alle PlayStation 5 bezitters. We gaan de komende maand op avontuur met Lara, verkennen een eiland in Greedfall én eten nog even verder in Maneater op PS5! Dit zijn de gratis PS Plus games van januari 2021!

  Rustige gameperiode? Speel Greedfall!

  Veel games zijn uitgesteld en de maanden waarin we dood gegooid worden met releases zijn er ook niet. Een goede tijd dus voor je backlog of misschien om een game aandacht te geven die je eerst hebt laten liggen. Neem nou Greedfall, een RPG van eind vorig jaar. Heb jij ‘m gemist? Dan lees je hier dan dit de ideale game is om nu te spelen.

  Wallpaper Pick september met Borderlands 3 en IT Chapter Two

  De scholen gaan weer beginnen, het einde van de zomer is in zicht en WoW Classic is eindelijk weer hier. What a time to be alive! Maar een nieuwe maand betekent natuurlijk ook een wel benodigde update van je achtergrond. Kijk, huiver en kies een nieuwe achtergrond uit de Wallpaper Pick september!

  Top 10 beste action adventure games in 2019 om naar uit te kijken

  Met toffe games zoals Devil May Cry 5 en Days Gone zijn fans van action-adventure dit jaar al meerdere malen aan hun trekken gekomen, maar we hoeven niet bang te zijn dat er tot volgend jaar niets meer uitkomt op dat vlak. Hier is een top 10 beste action adventure games in 2019 om nog naar uit te kijken!

  Greedfall Nieuws

  Greedfall krijgt next-gen upgrade en nieuwe uitbreiding

  De fantasie-RPG game Greedfall krijgt eind deze maand een next-gen upgrade voor PS5 en Xbox Series X/S. Ook krijgt de game een nieuwe uitbreiding genaamd The De Vespe Conspiracy. Deze uitbreiding is ook onderdeel van de nieuwe Gold Edition van Greedfall, die ook eind juni beschikbaar zal zijn.

  Koch Media komt met Summer Game Fest presentatie

  Nu we steeds dichterbij E3 2021 komen krijgen we steeds meer duidelijkheid over de vormgeving van de conferentie en de vormgeving van concurrent Summer Game Fest. Nu weten we dat ook Koch Media een Summer Game Fest presentatie gaat houden op vrijdag 11 juni.

  Tip: Vergeet niet de gratis PSPlus games van januari 2021 te downloaden

  Sony heeft zojuist de gratis PlayStation Plus games voor januari 2021 uit de doeken gedaan. Waar we morgen het jaar uitknallen met toffe games, knalt Sony er in januari weer een drietal ijzersterke titels tegenaan. En we krijgen tegen alle verwachtingen in een PS5-game om van te smullen!

  © 2005 - 2024 Alle rechten voorbehouden.