Dying Light Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Tweede gratis Dying Light DLC nu beschikbaar

  In juni liet ontwikkelaar Techland doorschemeren het komende jaar gratis DLC uit te willen brengen voor Dying Light. De eerste is afgelopen zomer verschenen, genaamd Reinforcements. Vandaag wordt ermee verder gegaan nu de tweede gratis Dying Light DLC uitkomt, met de naam Lethal Inventions.

  Nog 1 jaar lang gratis Dying Light DLC

  Het is bekendgemaakt dat we nog 1 jaar lang gratis Dying Light DLC kunnen verwachten. De horrorgame Dying Light kwam in 2015 uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. We zetten alle details op een rijtje.

  Dying Light update brengt eye tracking naar de game

  Twee jaar na de release van Dying Light komt ontwikkelaar Techland met een nieuwe update. Deze voegt eye tracking ondersteuning toe aan de game. De Dying Light update voegt opties toe aan de game om deze met een speciale eye tracking controller te spelen.

  Dying Light Zombiefest 2 zal vandaag van start gaan

  Via zijn eigen website heeft Techland aangekondigd dat de speciale versie van Be The Zombie ook tijdens Kerst weer terug zal komen. Tijdens Dying Light Zombiefest 2 zal je worden beloond met speciale prijzen.

  Dying Light bounty maakt de nachten langer

  De zombieslachter parcours game Dying Light is nog steeds springlevend. Techland, ontwikkelaar van het spel, blijft de game nieuwe bonussen en uitdagingen geven om spelers bezig te houden. Een nieuwe Dying Light bounty, genaamd Sun Eclipse, is daarom aan de game toegevoegd.

  Dying Light Nightmare Row novel is beschikbaar gekomen

  Een gigantische zombiesurvival game waarin je al je eigen droomwapens kan creëren, klinkt als de droom van menig gamer. Dying Light heeft dan ook het zombiegenre eigenhandig veranderd en een grote fanbase achter zich weten te krijgen. Om de zombiewereld nog meer uit te breiden, wordt er een Dying Light Nightmare Row novel uitgebracht.

  Dying Light support gaat door wegens positieve reacties

  De survival zombiegame Dying Light is vorige week met een speciale Enhanced Edition gekomen. Aan de hand van de reacties op deze release is er besloten de Dying Light support door te laten gaan.

  Nieuwe Dying Light The Following trailer uitgebracht

  Er is een nieuwe Dying Light The Following trailer uitgebracht. Het gaat hier om een launch trailer. The Following is de nieuwe uitbreiding voor Dying Light en is vanaf vandaag beschikbaar op de PC en op 11 februari voor de consoles.

  Dying Light The Following - Enhanced Edition gameplay getoond

  Dying Light The Following, de nieuwe DLC voor de zombie survival game van ontwikkelaar Deep Silver, komt volgende maand uit met tevens een remaster van de originele game.

  Dying Light mod maakt openingslevel Mirror's Edge na

  Er is een nieuwe Dying Light mod opgedoken waarin spelers aan de slag kunnen met het openingslevel van Mirror's Edge. Dit level is namelijk helemaal nagemaakt in de game Dying Light, compleet met de typische accentkleuren uit Mirror's Edge.

  Dying Light Enhanced Edition aangekondigd

  Ontwikkelaar Techland heeft de Dying Light Enhanced Edition onthuld. Deze bundel bevat onder andere de originele game en de nieuwste expansie genaamd The Following. De Enhanced Edition komt op 9 februari uit.

  Nieuwe Dying Light DLC krijgt prijsverhoging in Amerika

  De nieuwe Dying Light DLC genaamd The Following wordt zo groot dat Techland, de ontwikkelaar van de game heeft aangegeven er extra geld voor te vragen. Volgens Techland is de DLC zo groot dat het als standalone game kan worden uitgebracht. De DLC wordt vijf dollar duurder en kost nu twintig dollar. Over Europese prijzen wordt niks vermeld.

  Dying Light DLC met auto's wordt getoond op gamescom

  De Poolse ontwikkelaar Techland heeft een uitbreiding voor Dying Light, getiteld The Following, aangekondigd. De Dying Light DLC laat spelers rondrijden in auto's en zal volgende week op gamescom worden getoond.

  Gratis Dying Light DLC bij glas water met Destiny grap

  Gisteren werd bekend dat je een level in Destiny's Taken King kunt ontgrendelen wanneer je een speciaal blikje Red Bull koopt. Nu haalt Techland een grap uit met deze actie. Je krijgt een gratis Dying Light DLC bij een glas water.

  Dying Light heeft meer dan 4,5 miljoen unieke spelers

  Het spel Dying Light heeft meer dan 4,5 miljoen unieke spelers. Dit maakte Pawel Marchewka, CEO van ontwikkelaar Techland bekend in een interview met Eurogamer. De vorige telling stamt uit maart 2014 en toen stond de tellers op 3,2 miljoen unieke spelers.

  Top 10 ugly game chicks! - Met deze dames wil je geen date!

  Verschil moet er zijn natuurlijk. Pedro mocht op zoek gaan naar de beste korte rokjes in games en tsja... Ramon krijgt de lelijkste klus. Gelukkig doet hij dat met alle liefde, dus daarom speciaal voor jullie hebben wij hier de Top 10 ugly game chicks!

  PlayStation Deal of the Week - enorm veel korting!

  De PlayStation Deal of the Week is vandaag terug, en hoe! Met bijvoorbeeld Dying Light tegen een gereduceerde prijs, met 10 procent extra korting voor PS Plus-leden.

  Exclusieve Dying Light content alleen morgen te spelen?

  Er komt een grote verandering in de wereld van Dying Light. Deze exclusieve Dying Light content is alleen morgen beschikbaar, daarna verandert alles weer terug naar hoe het was.

  Dying Light Ultimate Survivor DLC en Hard Mode release bekend

  De tweede Dying Light Ultimate Survivor DLC, en de gratis Hard Mode voor Dying Light hebben een releasedatum gekregen. Vanaf 10 maart kun je met zowel de DLC als de Hard Mode aan de slag!

  Dying Light verkoopcijfers eerste op hitlijsten Verenigd Koninkrijk

  Aan het eind van vorige week werden de Dying Light verkoopcijfers eerste op de hitlijst van Verenigd Koninkrijk. Dit gebeurde nadat de game zijn fysieke release doet.

  Dying Light special edition voor 340.000 euro

  Dying Light kwam op 30 januari al uit voor Xbox One en PlayStation 4 en zal vrijdag uitkomen voor PC. Vrijdag zal de game ook eindelijk verkrijgbaar zijn in het Verenigd Koninkrijk. Daar pakken ze het groot aan met een Dying Light special edition voor 340.000 euro.

  Dying Light video serie geeft tips om te kunnen overleven

  Dying Light ontwikkelaars hebben een videoserie gemaakt waarin ze dagelijks tips geven waarmee spelers de game kunnen overleven. Gisteren verscheen de eerste Dying Light video uit de reeks.

  Gratis skins en een hard mode naar Dying Light

  Fans van Dying Light mogen in hun handen klappen. Ontwikkelaar Techland heeft via Twitter laten weten dat er gratis skins en een hard mode naar Dying Light komen, helemaal gratis.

  Dying Light Night Hunter trailer nu te zien

  Dying Light heeft een nieuwe trailer waarin de Night Hunter centraal staat. In de ‘Be the Zombie’ mode van Dying Light mag jij als Night Hunter op jacht om je tegenstander kapot te maken. Bekijk de Dying Light Night Hunter trailer hier.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.