Zombie-game voor PS5 nu voor laagste prijs ooit te koop

News
woensdag, 25 mei 2022 om 14:00
playstation 5 thumbf1624433855
Na een tijdje wachten was het eerder dit jaar eindelijk tijd voor een vervolg op Dying Light. De game viel zeker in de smaak, maar mocht je hem nog niet gespeeld hebben, dan is dit je kans. Hij is nu namelijk te koop voor een historisch lage prijs.
Er is geen gebrek aan goede games die je kunt spelen. Helemaal in de eerste maanden van 2022 gingen veel uitgevers los. Ook Dying Light 2: Stay Human was het spelen waard, maar de game is inmiddels een beetje ondergesneeuwd door andere toppers die snel volgden.

Prijs Dying Light 2 historisch laag

Als de game ook jouw aandacht is ontglipt komt dat nu misschien wel goed uit. Je kunt de PS5-versie nu namelijk voor een bijzonder lage prijs scoren. Je betaalt bij MediaMart namelijk maar 33 euro, wat bij de laagste prijzen tot nu toe hoort.
Zoals gezegd konden we bij release wel genieten van Dying Light 2. Het verhaal was helaas wat zwak, maar de game speelde verder zo goed dat het de pret niet mocht drukken. De game wordt ook zeker 5 jaar ondersteund door ontwikkelaar Techland, dus je kunt nog een poos uitkijken naar nieuwe content.
Mocht het toch niet helemaal jouw game zijn, treur dan niet. Er zijn genoeg andere toptitels die je met korting kunt scoren. De Days of Play zijn bijvoorbeeld van start gegaan met korting op allerlei PlayStation-games en hardware. Ook kun je in de bol.com 7-daagse een aantal andere games scoren.