Epic Games geeft brute zombieslayer gratis weg

News
donderdag, 06 april 2023 om 17:00
epic gamesf1645113725
Epic Games is vrijgevig! Niet alleen geeft Epic een geliefde zombie-slayer weg met heel veel DLC, daar wordt ook nog een heerlijk relaxte game bij gevoegd. Scoor die games snel!
Epic Games geeft wekelijks gratis games weg. Vandaag zijn dat er zelfs twee! Headliner is een favoriete game in het zombie-genre. In deze horrorgame mogen we ons een weg zien te banen door hordes zombies. De game, Dying Light, komt zelfs in een speciale Enhanced Edition, dus met veel extra's.

Dying Light gratis in de Epic Games Store

Dying Light is een uitstekende horror-game met een overload aan zombies. In deze speciale editie krijg je meteen ook de beschikking over een buggy en de expansie The Following. Dat niet alleen, ook de Year One content is beschikbaar, waaronder diverse multiplayer mappen, extra missies en exclusieve items. Deze editie is enorm compleet dus en echt iets om naar uit te kijken!

Ook Shapez gratis in de Epic Games Store

Shapez is een game van een heel ander kaliber. In deze game ontwerp en bestuur je een grote fabriekshal en is het jouw taak alle lopende banden zo in te richten dat uiteindelijk het gewenste product gemaakt wordt. Dat klinkt eenvoudig, maar de producten worden steeds complexer en er zijn er steeds meer nodig. Gelukkig kan je je werkvloer oneindig uitbreiden en ruimte ga je echt nodig hebben! Shapez is een heerlijke relaxte game waar je, als je eenmaal je productielijn op orde hebt, tijden naar kan zitten kijken. Heerlijk dus als je de stress van de zombies even zat bent!

Epic Games geeft regelmatig gratis games weg

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.