Dead Space 2 Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Xbox Live Gold games april 2018 bekendgemaakt

  De Xbox Live Gold games april 2018 zijn vrij laat aangekondigd deze maand. Nog een paar dagen en de volgende maand start al. Nu heeft Microsoft de games eindelijk bekendgemaakt en er staan leuke gratis titels te wachten.

  Zes nieuwe Xbox One backwards compatible games toegevoegd

  De lijst met Xbox 360 games die op de Xbox One gespeeld kunnen worden is vandaag weer gegroeid. Er zijn zes nieuwe Xbox One backwards compatible games toegevoegd aan de lijst.

  Dead Space ontwikkelaar werkt aan iets nieuws

  Visceral Games, de ontwikkelaar van de Dead Space franchise, werkt aan een nieuwe game. Maar die nieuwe game is niet Dead Space 4.

  Regisseur John Carpenter wil Dead Space film maken

  Het zou best eens kunnen dat we in de toekomst een Dead Space film op het grote doek kunnen bewonderen. John Carpenter, regisseur van films als Halloween, The Thing en Escape from New York, zegt namelijk zeer geïnteresseerd zijn om meer met de Dead Space franchise te doen.

  Dead Space franchise met 75% korting op Steam

  Zowel Dead Space 1 als 2 zijn met fikse kortingen verkijgbaar op Steam. Beide spellen zijn met 75 procent korting te downloaden.

  Dead Space 2 krijgt gratis 'Outbreak' map pack

  Dead Space 2, de survival-horror van Visceral Games, krijgt DLC. En niet zomaar DLC, maar een map pack. En niet zomaar een map pack, maar een gratis map pack!

   ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.