Zo krijg je een geliefde game gratis op Steam!

News
dinsdag, 10 januari 2023 om 11:00
steamf1662720330
Er zijn veel games die het spelen waard zijn, maar het geld is niet oneindig. Gelukkig kun je af en toe een flinke meevaller treffen. Zo kun je nu via Steam een geliefde game gratis scoren.
Nog even geduld en dan kun je de Dead Space remake spelen. Maar wat doe je als je door die game heen bent en helemaal in de stemming bent voor meer? Je zou kunnen wachten op een potentiële remake van Dead Space 2 en uiteindelijk misschien zelfs Dead Space 3, maar je kunt de originele versies van die games natuurlijk ook spelen.
Voor wie de originele Dead Space games nog niet in zijn bezit heeft op Steam is er nu goed nieuws. Want als je een pre-order plaatst voor de remake van Dead Space, krijg je Dead Space 2 er helemaal gratis bij. Het derde deel is dan weer niet inbegrepen, maar met alleen de tweede game krijg je al een pre-order bonus die normaal gesproken 20 euro kost, dus we moeten niet klagen.

Dead Space 2 beschikbaar na Dead Space remake release

Je krijgt je gratis game niet meteen wanneer je pre-ordert. Je moet namelijk wachten tot Dead Space verschijnt op 27 januari. Dat zal de meeste mensen waarschijnlijk niet zo dwars zitten, aangezien je meestal niet in een tweede deel duikt zonder het eerste te spelen.
Dead Space 2 is overigens een waardig vervolg. Toen het uitkwam in 2011 vonden velen het een betere game dan het origineel. Sommige elementen uit de tweede game worden zelfs overgenomen voor de remake: protagonist Isaac was in de originele game stil, maar in de remake krijgt hij voice acting, zoals in Dead Space 2.