Xbox Live Gold games april 2018 - Wat spelen we deze maand?

  De Xbox Live Gold games april 2018 zijn weer bekend. Wij duiken dieper in de verschillende games zodat jij weet wat je te wachten staat bij het downloaden van de games. Ook is dit een mogelijkheid om alvast te zien of de games wel wat voor jou zijn.

  Assassin’s Creed Syndicate

  De eerste game waar wij het over gaan hebben is Assassin’s Creed Syndicate. Tijdens dit deel nemen we slechts een kleine sprong in de tijd vergeleken met andere AC games. Het verhaal van Syndicate speelt zich namelijk af in 1868 tijdens de industriële revolutie. Hierdoor kunnen spelers met twee verschillende assassin's over wagons van treinen heen springen en een opstand beginnen met de alliance Rooks.

  Tijdens de game focust het verhaal zich op twee bestuurbare personages. Dit is de tweeling Jacob en Evie Frye. Jacob is een heethoofd die houdt van een harde aanpak, hierdoor is hij perfect voor gevechten van dichtbij. Het echte stealth waar de AC games om draaien komt meer bij Evie naar boven.

  Mocht je nog meer willen weten over de game, lees dan onze Assassin’s Creed Syndicate review waarin wij nog meer aspecten van het spel benoemen.

  The Witness

  Mocht je houden van uitdagende puzzels, dan is het proberen van The Witness zeker de moeite waard. De game heeft een visueel prachtige wereld waarin tientallen puzzels zijn op te lossen. Denk niet dat je het spel door kan racen zonder enkele momenten vast te zitten, want de kleine puzzeltjes zijn vaak nog moeilijk op te lossen.

  Er komt dan ook haast geen uitleg voor in de game. Spelers moeten door het spel heen hints vinden en hiermee diverse puzzels op zien te lossen. Een verhaal is ver te zoeken, maar de lange speelduur zorgt ervoor dat spelers zich niet snel vervelen.

  Lees onze The Witness review om meer te weten te komen over het spel.

  Cars 2: The Video Game

  Heb je interesse in een leuke co-op game, dan is Cars 2: The Video Game misschien wel wat voor jou. Het spel is gebaseerd op de Cars films en brengt enkele filmpersonages naar de game. Door de besturing van de auto’s over te nemen strijden spelers met elkaar om als eerste over de finish heen te rijden.

  Naast gewone races zijn er ook andere modi te spelen. Deze zijn tevens allemaal in multiplayer te spelen. Er is dus een kans dat het spel wat saai kan worden als je het alleen speelt. Tevens is er geen online multiplayer beschikbaar om het op te nemen tegen andere spelers online.

  Een kijkje naar de game kan natuurlijk geen kwaad. Mocht je meer willen weten over het spel, lees dan onze Cars 2: The Video Game review.

  Dead Space 2

  Na de vrolijke werelden van The Witness en Cars gaan we over naar een wat duistere game. Dit is de laatste game van de vier die deze maand gratis te downloaden zijn. Dead Space 2 neemt spelers mee naar de ruimtestad ‘The Sprawl’ waar je het op moet nemen tegen buitenaardse wezens.

  Om dit te doen nemen spelers de rol aan van Isaac Clarke. Hij is in bezit van een arsenaal aan wapens en een speciaal pak om zijn vijanden te verslaan. Tijdens het horror avontuur wordt er een persoonlijk verhaal verteld waarin Clarke zelf de rol van de vijand speelt.

  Dead Space 2 is een vrij oude game dat in 2011 werd uitgebracht. In onze Dead Space 2 review zijn we lovend over de game, we geven het spel namelijk een 9.

  Dead Space 2

  Verkijgbaar vanaf 27 january 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.