Dead Island 2 Nieuws

  Nieuwe Saints Row in ontwikkeling volgens THQ Nordic

  Er is een nieuwe Saints Row in ontwikkeling. Dat maakte uitgever THQ Nordic bekend in een financiële rapportage. Het zal gaan om een volwaardige nieuwe game in de serie. Verder zijn er meer details gegeven over andere projecten van de uitgever, zoals Dead Island 2.

  Dead Island 2 ontwikkeling nog in volle gang

  Het is al ruim een jaar akelig stil rondom de Dead Island 2 ontwikkeling. Uitgever Deep Silver laat nu weten dat er nog steeds aan de game gewerkt wordt voor een latere periode.

  PlayStation Summer Sale heeft veel PS4 games in de uitverkoop

  Er is een uitverkoop in de PlayStation Store. Enorm veel PS4 games en PS3 games zijn in de aanbieding tijdens de PlayStation Summer Sale. De kortingen kunnen oplopen tot 60%

  Dead Island 2 release verwijderd van Steam

  De Dead Island 2 release is verwijderd van Steam. Dt kan betekenen dat de game volledig geannuleerd is. Er is nog geen officieel bericht gekomen van Deep Silver, de ontwikkelaar van Dead Island 2.

  Dead Island Definitive Edition uitgelekt?

  Het lijkt erop dat de zombiegame Dead Island uit 2011 opnieuw uitgebracht zal worden PlayStation 4, Xbox One en PC. Een Zuid-Afrikaanse verkoopsite heeft Dead Island Definitive Edition namelijk online gezet.

  Dead Island 2 ontwikkelaar Yager Development gedumpt

  Ontwikkelaar Yager Development is door Deep Silver van het Dead Island 2 project gehaald. De game komt wel nog steeds uit, maar de game moet door een andere ontwikkelaar opgepakt worden. Momenteel is nog onbekend wie de nieuwe Dead Island 2 ontwikkelaar gaat worden.

  Dead Island 2 release uitgesteld tot 2016

  Dead Island fans zullen nog even moeten wachten op een vervolg. De Dead Island 2 release is in 2016, maakte ontwikkelaar Yager bekend.

  Tweede poging voor Dead Island film

  Dead Island uitgever Deep Silver doet een nieuwe poging om een Dead Island mogelijk te maken. Een deal met Lionsgate uit 2011 is verlopen, waardoor Deep Silver nu een nieuwe partner heeft gevonden in Occupant Entertainment.

  Deep Silver Gamescom line-up bekend

  De games van Deep Silver die je kunt spelen op Gamescom zijn bekendgemaakt door de uitgever. De games zijn allemaal te spelen door consumenten die de beurs bezoeken. De stand van Deep Silver is te vinden in Hal 9.1, B011/C010.

  Meer informatie over Dead Island 2 bekend

  Het op de E3 aangekondigde Dead Island 2 is door uitgever Deep Silver van meer informatie voorzien middels een persbericht.

  Dead Island 2 aangekondigd

  Er komt een nieuw deel binnen de Dead Island serie aan. Dead Island 2 is aangekondigd en komt begin volgend jaar uit.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.