Dead by Daylight Artikelen

  5 redenen om Dead by Daylight te spelen - Multiplayer gegriezel

  Vier arme zielen die worden opgejaagd door een meedogenloze moordenaar. Het klinkt als het plot van een typische horrorfilm, maar niets is minder waar. Het vormt de basis van de multiplayergame Dead by Daylight. In deze special belichten we 5 redenen om Dead by Daylight te spelen!

  Dead by Daylight Guide - Moge de sterkste overleven

  Dead by Daylight is voor alle PlayStation Plus gebruikers. De asymmetrische horrorgame gooit vier overlevenden in een arena en geeft ze de taak om te ontsnappen uit de klauwen van de moordenaar. Maar hoe speel je dat kat-en-muisspel nou het best? Leer het met deze Dead by Daylight guide!

  PlayStation Plus games augustus 2018 - Wat spelen we deze maand?

  De PlayStation Plus games augustus 2018 zijn bekendgemaakt. Sony is wat laat deze maand maar geeft ons weer zes games om gratis te spelen. Met welke games komt Sony ons deze maand verblijden?

  Dead by Daylight Review - Vermoorden of vermoord worden?

  Na Friday the 13th The Game is er nu ook een tweede speler binnen hetzelfde genre verschenen voor de PlayStation 4 en Xbox One. Dead by Daylight is qua kern vergelijkbaar met de eerstgenoemde game, maar gooit daar zijn eigen sausje overheen. De Dead by Daylight review laat je weten of de game het verkennen waard is.

  Top 5 beste horror games 2016 - Gruwelijk!

  2016 was een prima jaar voor gamers. Voor ieder was er wat wils. Zo ook voor horrorfanaten die niet vies zijn van wat ingewanden of een flinke jump scare. Maar ook voor degenen die kunnen genieten van simpelweg een beklemmende sfeer. Voor deze mensen is deze top 5 beste horror games 2016 gemaakt! Wees niet bang en lees snel verder.

  Dit zijn de 8 tofste E3 cosplay in 2016

  Op de E3 zijn naast de vele games ook leuke cosplayers te vinden! In deze special zie je 8 toffe E3 cosplay die wij op de beursvloer tegen kwamen!

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.