Scoor nu gratis DLC codes voor Dying Light 2 en Dead by Daylight!

Article
vrijdag, 14 oktober 2022 om 16:00
dying light 2f1664287534
Goed nieuws voor fans van de horror games Dying Light 2 en Dead by Daylight. Bij XGN.nl geven we de komende dagen namelijk gratis DLC codes weg voor deze games. Scoor nu snel de codes, voordat ze op zijn!
De dagen worden korter, de nachten worden langer en het kwik daalt. Dat betekent dat het weer tijd is voor de herfst en de komst van Halloween. Om je perfect voor te bereiden op de griezelige feestdag, is het tijd om lekker in horror games te duiken.
Twee zeer populaire titels in het genre kan je nu bovendien op een andere manier spelen. Bij XGN.nl geven we nu namelijk codes weg voor Dying Light 2 en Dead by Daylight. Voor Dead by Daylight kan je een unieke character skin scoren en redeemen via Steam. In Dying Light 2 kan je zombies slachten met een nieuwe weapon skin. De code is te verzilveren via de website van Techland.
Elke dag heb je kans om één van de vijftig codes per game te bemachtigen. Grijp je dus vandaag naast een code, dan heb je altijd nog een andere dag de kans om een code te bemachtigen, maar wees er wel snel bij!
Overzicht van codes bijgewerkt op 13 oktober.

Dying Light 2

Dead by Daylight

Dit artikel is in samenwerking met Steelseries.