Dragon Ball Z krijgt Dead by Daylight-achtige game erbij

News
woensdag, 17 november 2021 om 13:30
dragon ball the breakersf1637147602
De nieuwe Dragon Ball Z game is misschien iets anders dat je verwacht had. In Dragon Ball: The Breakers moeten spelers namelijk zien te ontsnappen aan verschillende Raiders, waaronder Cell.
Dragon Ball: The Breakers is dinsdagavond aangekondigd door uitgever Bandai Namco. In de multiplayer game moet een groep van zeven overlevenden zien te ontsnappen aan een Raider door de Super Time Machine. De overlevers bestaan uit simpele burgers als Bulma en Oolong, terwijl de Raiders bestaan uit krachtige tegenstanders als Cell en Frieza.
De overlevenden kunnen naast verstoppen en wegrennen van de Raiders ook andere manieren gebruiken om te overleven. Zo kunnen ze wapens en voertuigen gebruiken en hebben ze toegang tot een skill tree. In de trailer wordt alvast een voorproefje gegeven van de gameplay.

Asymmetrische gameplay in The Breakers

De game is wat anders dan wat we gewend zijn van Dragon Ball volgens Ryosuke Hara, producent van Dragon Ball: The Breakers. Zo is deze game meer een horrorgame waarin de spelers moeten zien te overleven dan een vechtspel. De game lijkt ook geïnspireerd te zijn op titels als Dead by Daylight door de asymmetrische gameplay.
Dragon Ball: The Breakers zal in 2022 uitkomen voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One, PC en Nintendo Switch. Een specifieke releasedatum is nog niet bekendgemaakt door Bandai Namco.

Populair Nieuws