Top 10 beste Xbox Series X games van 2020

  Vrij recentelijk kwamen de next-gen consoles uit, waar natuurlijk iedereen al ontzettend lang op zat te wachten. De PlayStation 5 en de Xbox Series X/S. De twee consoles brengen allebei een volledig nieuwe ervaring voor bepaalde games. Vandaag gaan wij bekijken welke games je het best kan spelen op de Xbox Series X. Dit zijn onze favorieten!

  10. Sea of Thieves

  Deze Xbox exclusive ging slecht van start, maar wist zich in de afgelopen jaren om te bouwen tot een ontzettend vermakelijke game. Sea of Thieves heeft eindeloze mogelijkheden, waardoor je het uren achter elkaar kan spelen. Op de Xbox Series X ziet de game er nog een stuk beter uit en speel je met een betere FPS-ratio. Ook zijn de over het algemeen lange laadtijden op het spel een heel stuk korter dan dat we gewend zijn.

  9. The Witcher 3

  Als we het over kortere laadtijden hebben, moeten we ook The Witcher 3 noemen. Dit spel is hoe dan ook al welbekend als één van de beste games aller tijden en op de Xbox Series X is het spel nog net even wat beter. Het spel ziet er eigenlijk nauwelijks beter uit, maar het spel heeft in tegenstelling tot op de Xbox One bijna geen laadtijden. Op de voorganger duurde dit juist enorm lang, dus als je The Witcher 3 altijd al hebt willen spelen, kan dat een stuk sneller op de Xbox Series X.

  8. Dead by Daylight

  Dit spel is door velen al enigszins vergeten, maar nog steeds een ontzettend vermakelijk spel. Hoewel het af en toe wel een beetje eng kan zijn, wordt het naarmate je het vaker speelt steeds vermakelijker. Ook Dead by Daylight is nog beter op de Xbox Series X, omdat ook dit spel geoptimaliseerd is. Een goede kans om het spel weer wat tot leven te brengen, ook al wordt het nog steeds redelijk veel gespeeld.

  7. Gears 5

  Nog een ontzettend populaire en zeer gewaardeerde Xbox exclusive is Gears 5. En ook dit spel is nog beter op de Xbox Series X. De Gears gamereeks is al jarenlang één van de populairste op de Xbox. Gears 3 startte een verhaal wat steeds meer mensen meesleepte in de spellen en de spellen worden nog steeds ontzettend veel gespeeld. Gears 5 is op de Xbox Series X geoptimaliseerd, dus biedt de console een nog betere ervaring.

  6. Forza Horizon 4

  Een andere enorm veel gespeelde Xbox exclusive en volgens velen het beste racespel ooit gemaakt is Forza Horizon 4. En hoewel dit spel al ongelofelijk goed was, is ook Forza Horizon 4 nog beter op de Xbox Series X. Het spel zal beschikken over Ray Tracing en je kan vanaf nu met 60 FPS racen. Je zal nu kunnen racen als nooit tevoren op de Xbox Series X.

  5. DIRT 5

  Ook DIRT 5 is nog beter op de Xbox Series X. Deze nog behoorlijk nieuwe racegame werd gelijk erg populair en natuurlijk niet zonder reden. Racen kan als nooit tevoren op DIRT 5 en op de Xbox Series X zijn er natuurlijk nog een aantal verbeteringen die de game nog net even wat beter maken, waarvan de grootste natuurlijk is dat je met 120 frames per second kan racen.

  4. Call of Duty: Black Ops Cold War

  Ook de gloednieuwe Call of Duty game is een hele andere ervaring op de Xbox Series X. Wil jij deze shooter en de nieuwste Call of Duty game optimaal kunnen beleven? Dan kan je de game misschien wel het best spelen op de Xbox Series X. Call of Duty: Black Ops Cold War is natuurlijk ontzettend populair en krijgt erg positieve reacties. Natuurlijk is de game nog vetter als je het op de best mogelijke console speelt.

  3. Assassin’s Creed: Valhalla

  Dit spel is nog helemaal niet lang uit, maar de ontzettend vette Viking/Assassin’s Creed game was natuurlijk meteen razend populair. Dit open wereld spel is nog leuker om te spelen op de Xbox Series X. De game is namelijk geoptimaliseerd op deze console, waardoor je een betere ervaring krijgt. Hoewel het spel er al erg goed uitziet op de Xbox One, is Assassin's Creed: Valhalla geweldig op de Series X.

  2. Yakuza: Like a Dragon

  Wie wel een Xbox Series X in huis haalt, maar Yakuza Like a Dragon vergeet, moet zich schamen. Deze befaamde JRPG-reeks slaat een compleet nieuwe weg in met groot succes. Met een nieuwe hoofdpersoon en manier van vechten wordt een bredere doelgroep aangesproken. De game is tijdelijk exclusief alleen in next-gen modus te spelen op de Xbox Series X, dus geniet van de beste versie op de Series X!

  1. Ori and the Will of the Wisps

  Deze game is hoe dan ook al een ervaring op zich, maar ongelofelijk bijzondere sfeer die in Ori and the Will of the Wisps hangt is nog beter op de Xbox Series X. Het spel ziet er daadwerkelijk nog mooier uit en het speelt net even wat soepeler. Hoe dan ook is Ori and the Will of the Wisps een aanrader, maar als je een Xbox Series X in je bezit hebt kan je bijna niet om deze Xbox exclusive heen.

  Welke van deze games willen jullie spelen op de Xbox Series X? En welke games verheugen jullie je het meest op? Laat het ons weten met een reactie!

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Verkijgbaar vanaf 19 may 2015

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.