Epic Games Store deelt uit met twee gratis games

News
vrijdag, 26 november 2021 om 13:30
epic gamesf1645113725
De Epic Games Store gaat binnenkort weer Sinterklaas spelen. De webshop gaat namelijk vanaf 2 december twee games gratis weggeven!
De games in kwestie zijn de populaire Dead by Daylight en de minder populaire While True: Learn(). Dat heeft Epic bekendgemaakt op haar website. Dead by Daylight is de afgelopen maanden enorm gestegen in populariteit. Het is een PvP game, waarin vier overlevers uit de handen proberen te blijven van één bloeddorstige killer. While True: Learn() is ondertussen een heel ander soort game, namelijk een educatief spel over computer-programmering en AI’s. De game leert je op een leuke manier alles over machines.
Dead by Daylight is inmiddels een vijf jaar oude game, maar heeft ondertussen wel een gigantische hoeveelheid aan DLC ontvangen. Zo zijn er verschillende skins voor de killer, waaronder Hellraisers Pinhead en Screams Ghostface. De DLC zal ook beschikbaar zijn in de Epic Games Store, maar daar moet je wel extra geld voor neerleggen. Dead by Daylight en While True: Learn() zijn gratis aan je collectie toe te voegen vanaf 2 december tot en met 9 december.

Meer gratis games via Epic Games Store

Het is niet de eerste keer dat Epic gratis games weggeeft. Sterker nog, momenteel kan je ook al profiteren van gratis titels op de webshop. Tot 2 december kan je namelijk zonder kosten theHunter: Call of the Wild en Antstream: Epic Welcome Pack downloaden.