Dead by Daylight

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur, survival horror & vechten

  Gemaakt door Behaviour Digital Inc. en uitgegeven door Starbreeze Studios

  7.5

  Dead by Daylight Artikelen

  5 redenen om Dead by Daylight te spelen - Multiplayer gegriezel

  Vier arme zielen die worden opgejaagd door een meedogenloze moordenaar. Het klinkt als het plot van een typische horrorfilm, maar niets is minder waar. Het vormt de basis van de multiplayergame Dead by Daylight. In deze special belichten we 5 redenen om Dead by Daylight te spelen!

  Dead by Daylight Guide - Moge de sterkste overleven

  Dead by Daylight is voor alle PlayStation Plus gebruikers. De asymmetrische horrorgame gooit vier overlevenden in een arena en geeft ze de taak om te ontsnappen uit de klauwen van de moordenaar. Maar hoe speel je dat kat-en-muisspel nou het best? Leer het met deze Dead by Daylight guide!

  PlayStation Plus games augustus 2018 - Wat spelen we deze maand?

  De PlayStation Plus games augustus 2018 zijn bekendgemaakt. Sony is wat laat deze maand maar geeft ons weer zes games om gratis te spelen. Met welke games komt Sony ons deze maand verblijden?

  Dead by Daylight Review - Vermoorden of vermoord worden?

  Na Friday the 13th The Game is er nu ook een tweede speler binnen hetzelfde genre verschenen voor de PlayStation 4 en Xbox One. Dead by Daylight is qua kern vergelijkbaar met de eerstgenoemde game, maar gooit daar zijn eigen sausje overheen. De Dead by Daylight review laat je weten of de game het verkennen waard is.

  Top 5 beste horror games 2016 - Gruwelijk!

  2016 was een prima jaar voor gamers. Voor ieder was er wat wils. Zo ook voor horrorfanaten die niet vies zijn van wat ingewanden of een flinke jump scare. Maar ook voor degenen die kunnen genieten van simpelweg een beklemmende sfeer. Voor deze mensen is deze top 5 beste horror games 2016 gemaakt! Wees niet bang en lees snel verder.

  Dead by Daylight Nieuws

  Stranger Things Dead by Daylight crossover brengt Netflix en games samen

  Als je één van de populairste series op Netflix moet benoemen, dan komt Stranger Things al snel als optie naar boven. Dit sci-fi avontuur wordt nu vermengd met een videogame. Er ontstaat een ware crossover tussen Stranger Things en de videogame Dead by Daylight. De crossover moet het beste van beide werelden combineren.

  Dead by Daylight Stranger Things DLC aangekondigd

  Als je al een tijdje geen Dead by Daylight meer hebt gespeeld, heb je vanaf september misschien weer een reden om de game even op te pikken. Fans van Stranger Things die de game helemaal nog nooit gespeeld hebben moeten het misschien toch maar eens overwegen. Volgende maand krijgt Dead by Daylight Stranger Things DLC!

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  PlayStation Plus games augustus 2018 bekendgemaakt

  De PlayStation Plus games voor augustus 2018 zijn bekendgemaakt door Sony. Deze maand kunnen PlayStation Plus-gebruikers Mafia III en Dead by Daylight gratis downloaden.

  Steam Halloween Sale geeft korting op enge games en films

  De Steam Halloween Sale is begonnen en geeft korting op verschillende games en films. Alle producten waar korting op is, zijn spooky, om in de stijl van Halloween te blijven.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.