Borderlands 3 Nieuws

  Eerste minuten van Borderlands 3 Guns, Love, and Tentacles

  Het is bijna tijd voor de tweede DLC van Borderlands 3. De eerste was natuurlijk Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot en nu zijn we voor de tweede DLC allemaal uitgenodigd om aan te schuiven bij de bruiloft van publieksfavorieten Wainwright Jakobs en Sir Hammerlock.

  Borderlands 3 deelt hartjes en een verhoogde level cap uit tijdens Valentijnsdag

  Valentijnsdag is aanstaande en om dat te vieren organiseert Gearbox het Broken Hearts Day voor Borderlands 3. In tegenstelling tot wat de naam suggereert duur het evenement een week en worden er interessante extra’s uitgedeeld aan voor spelers.

  Borderlands 3 event vertraagd door problemen!

  Borderlands 3 zou op de laatste dag van 2019 een event krijgen, waarmee de titel het nieuwe jaar zou inluiden. Dit event is helaas vertraagd door verschillende technische mankementen. Wanneer het Borderlands 3 event online komt is nog niet zeker.

  Eerste Borderlands 3 campaign DLC onthuld

  Gearbox Software heeft de eerste Borderlands 3 campaign DLC onthuld. De eerste van vier campaign DLC's die Borderlands 3 gaat krijgen heet Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot, waarin jij de ultieme heist moet plegen.

  Gearbox heeft 5 Borderlands 3 DLC-pakketten onthuld

  Gearbox heeft de eerste downloadbare content voor Borderlands 3 onthuld. Het gaat om vijf cosmetische DLC-pakketten die nog voor het Halloween evenement in de game moeten verschijnen. Sterker nog, je kan ze nu krijgen! Met deze DLC kan iedereen in stijl ten strijde trekken en aan het looten slaan.

  Borderlands 3 DLC onderweg voor Halloween; geen nieuwe Vault Hunters meer

  Gearbox software heeft nieuwe Borderlands 3 DLC getoond, die “Bloody Harvest” zal gaan heten. Deze DLC zal gratis uitkomen in oktober en zal een Halloween-thema met zich mee brengen. Gearbox deelt ook dat er geen DLC-karakters op de planning staan voor Borderlands 3.

  Borderlands 3 details bekendgemaakt op gamescom

  Creative Director Paul Sage van Gearbox maakte een opwachting tijdens de gamescom Opening Night Live. Daar maakte Sage enkele Borderlands 3 details bekend. Zo komt er een nieuwe modus genaamd Proving Grounds.

  Borderlands 3 trailer toont vrolijk schietende personages op The Turtles

  Er is een nieuwe Borderlands 3 trailer online geplaatst. In de trailer zien we verschillende Borderlands-personages er vrolijk op los schieten. Temidden van rozen en ongelofelijke hoeveelheden loot wordt er gedanst op het welbekende nummer 'Happy Together' van The Turtles.

  Borderlands 3 ping systeem net zoals in Apex Legends!

  De makers van Borderlands 3 hebben met een video bekend gemaakt dat er in Borderlands 3 een ping systeem komt net zoals in Apex Legends. Zoals hieronder in de video te zien is kan je vrijwel alles pingen, van vijanden tot loot op de grond.

  Nieuwe gratis Borderlands 2 DLC vanaf nu speelbaar

  Tijdens de E3 2019 persconferentie van Microsoft is nieuwe DLC aangekondigd voor Borderlands 2. De DLC uitbreiding genaamd ‘Commander Lilith & The Fight for Sanctuary' is volledig gratis en is vanaf nu te downloaden. Het verhaal van de nieuwe uitbreiding speelt zich kort na de gebeurtenissen uit de campaign van Borderlands 2 af.

  Borderlands 3 Gameplay Reveal Event Trailer toont de game in actie

  Ongeveer een maand na de aankondiging van de Borderlands 3 releasedatum komen 2K en Gearbox Software alweer met nieuwe beelden van de shooter. De Borderlands 3 Gameplay Reveal Event Trailer laat de eerste beelden van de game in actie zien. De video is de afsluiter van een livestream over de game.

  Borderlands Vault Hunters uit origineel te importeren naar heruitgave

  Dat de Borderlands: Game of the Year Edition heel wat verbeteringen bevat, is al duidelijk. Uitgever 2K laat in een persbericht weten dat er nog een extraatje is. Je kan namelijk de Vault Hunters uit je originele kopie van Borderlands naar de heruitgave importeren.

  Borderlands 3 Vault Hunters, verhaal en andere details onthuld

  Het regent informatie over de nieuwe game van Gearbox Software. De Borderlands 3 releasedatum is bekend en de ontwikkelaar komt nu met nieuwe informatie over onder andere de Vault Hunters. Er is ook meer duidelijk over het verhaal van de game.

  Borderlands 3 releasedatum officieel bekendgemaakt

  Gearbox Software en 2K hebben de releasedatum van Borderlands 3 onthuld in een nieuwe trailer. De game komt op 13 september naar de PlayStation 4, Xbox One en PC. Op het laatstgenoemde platform komt het spel -in het begin- exclusief naar de Epic Games store.

  Borderlands 3 Collector's Edition en cover art mogelijk gelekt

  Nog voordat Gearbox met meer informatie over Borderlands 3 kan komen, zijn nu de Collector’s Edition en cover art van de game mogelijk gelekt. De informatie komt van Wario64 op Twitter. Na de Borderlands 3 releasedatum is dit het tweede potentiële lek voor de game.

  Borderlands 3 releasedatum mogelijk gelekt

  De Borderlands 3 releasedatum is waarschijnlijk gelekt. Dit kwam van het officiële Borderlands Twitter-account. In een Tweet was te lezen dat de release op 13 september zal zijn, maar dit werd snel weer verwijderd. Ook is er speculatie over de Epic Games Store.

  Borderlands 3 release en verschillende Borderlands remasters onthuld

  De Borderlands 3 release is tijdens PAX East officieel bekendgemaakt door Gearbox Software. Het is de grootste van de verschillende Borderlands-gerelateerde aankondigingen. De originele Borderlands krijgt namelijk ook een opgepoetste editie en ook wordt The Handsome Collection opnieuw uitgebracht met nog meer pracht en praal.

  Borderlands 3 reveal tijdens E3 2018 onwaarschijnlijk

  Een Borderlands 3 reveal tijdens E3 2018 lijkt er niet aan te komen. Uit een serie tweets kan worden opgemaakt dat de game nog niet onthuld gaat worden. Wanneer de game wel onthuld wordt, is nog niet bekend.

  Borderlands 3 release komt steeds dichterbij

  De Borderlands 3 release is waarschijnlijk één van de slechts bewaarde geheimen in de wereld van videogames, maar een officiële aankondiging is er tot op heden nog niet geweest. Ook nu niet, al zegt Take Two Interactive graag een grote game zoals Borderlands 3 te willen uitbrengen binnenkort.

  Borderlands 3 release mogelijk nog verder weg dan gedacht

  Het is al een tijdje officieel bekend dat Borderlands 3 er aan zit te komen, maar een specifieke releasedatum is nog niet bekend. Nu lijkt het erop dat de Borderlands 3 release nog verder weg is dan gedacht. Dit blijkt uit een enquête die ontwikkelaar Gearbox Software heeft opgezet.

  Borderlands film gaat definitief in ontwikkeling

  In navolging van de bevestiging dat er een Borderlands 3 game zal komen, is gister ook het team afgerond rondom de eerste Borderlands film. Aaron Berg, bekend van de film G.I. Joe 3 die binnenkort uitkomt, zal het script schrijven. Dit betekent dat de Borderlands film er echt gaat komen.

  Nieuwe Borderlands 3 game bevestigd door Gearbox

  Dat er een nieuwe Borderlands 3 game aan zat te komen, was geen verrassing. Maar gisteren maakte Randy Pitchford, CEO van Gearbox Software, het grote nieuws officieel bekend.

  Borderlands 3 is angstaanjagend ambitieus

  De Borderlands serie is inmiddels een groot succes. Toch uitte Randy Pitchford, CEO van ontwikkelaar Gearbox Software, zijn twijfels over het maken van Borderlands 3. Hij vertelt dat hij Borderlands 3 angstaanjagend ambitieus vindt.

  Gearbox ontkent geruchten Borderlands 3

  Toen Anthony Burch, schrijver van Borderlands 2, eerder deze week zei dat het team al bezig was met Borderlands 3 stroomden de reacties binnen op het kantoor van ontwikkelaar Gearbox. Nu blijkt echter dat alle consternatie voor niets is geweest.

  Gearbox praat al over Borderlands 3

  Borderlands 2 ligt nog geen twee weken in de winkel en er wordt nu al gepraat over een opvolger. Het derde deel staat volgens Anthony Burch, hoofdschrijver van ontwikkelaar Gearbox, al in de planning.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.