Black Desert Online

  Uitgebracht voor Xbox One & PC

  Genres: Massive multiplayer & role-playing

  Gemaakt door Pearl Abyss en uitgegeven door Pearl Abyss

  7

  Black Desert Online Artikelen

  5 Xbox One X releases in 2018 om naar uit te kijken

  Dit jaar komen er weer een hoop toffe games beschikbaar voor de krachtige Xbox One X. Wij gaan het hebben over enkele Xbox One X releases 2018 die hoogstwaarschijnlijk prachtig gaan werken met de console.

  Top 10 beste MMORPG's van dit moment - Deze games moet je spelen

  Er zijn ontzettend veel MMORPG's en soms is het moeilijk door het bomen het bos te zien. Wij helpen je een handje op weg als je op zoek bent naar een toffe Multiplayer ervaring met duizenden anderen tegelijk. Dit is de top 10 beste MMORPG's van dit moment die vet zijn om te spelen.

  Black Desert Online gameplay updates - Dit komt er allemaal aan

  Een van de meest uitgebreide sandbox MMORPGs gaat de komende tijd behoorlijk wat nieuwe content krijgen. De Black Desert Online gameplay updates moeten ervoor zorgen dat er een frisse wind gaat waaien door de met magie doordrenkte landschappen. Maar wat staat je allemaal nog te wachten in deze wonderbaarlijke wereld?

  Top 10 beste PC games 2016 die er tot nu toe uitgekomen zijn

  Het eerste half jaar van 2016 zit er alweer op. Als er zo teruggeblikt wordt op wat er dit jaar al uitgekomen is, valt er weinig te klagen. Ook op het gebied van PC gaming zijn de masterrace spelers niet alleen gelaten. Bekijk hier de top 10 beste PC games 2016 die het eerste half jaar uitgebracht zijn.

  Top 5 unieke Black Desert Online features - Een frisse woestijnwind

  Black Desert Online is een nieuwe MMORPG van de ontwikkelaar Daum Games. De game had voor de release al meer dan 300.000 pre-orders binnengeharkt. Maar wat maakt deze game nou zo populair en uniek ten opzichte van andere MMORPGs? Bekijk de top 5 unieke Black Desert Online features die een verfrissing voor het genre vormen.

  Black Desert Online Nieuws

  Black Desert Online Kamasylvia uitbreiding aangekondigd

  Spelers van de MMORPG Black Desert Online kunnen binnenkort een nieuw gebied verkennen. Vandaag is namelijk de Black Desert Online Kamasylvia uitbreiding aangekondigd voor het spel.

  Black Desert Online getoond op E3 Microsoft presentatie

  Op de Microsoft E3 persconferentie werd er nieuwe Black Desert online Xbox One gameplay getoond. De game toont klassieke RPG-elementen met heftige gevechten, zoals we gewend zijn van de Black Desert Online game.

  Black Desert Online Steam versie is onderweg

  De Black Desert Online Steam versie komt eraan. Je kunt de MMO binnenkort dus rechtstreeks vanuit Steam starten in plaats van een andere launcher. Vanaf 24 mei is dit een mogelijkheid.

  Black Desert Online classes worden uitgebreid

  Een van de dingen die een MMO beter maakt, is de toevoeging van een ninja's. De Black Desert Online classes worden dan ook uitgebreid met de Oosterse vechtkunsten.

  Black Desert Online Valencia uitbreiding nu beschikbaar

  Het eerste deel van de Black Desert Online Valencia uitbreiding is nu te downloaden voor spelers. Dit nieuws werd tegelijk bekendgemaakt met de lancering van de speciale Valencia trailer.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.