5 Xbox One X releases in 2018 om naar uit te kijken

  Dit jaar komen er weer een hoop toffe games beschikbaar voor de krachtige Xbox One X. Wij gaan het hebben over enkele Xbox One X releases 2018 die hoogstwaarschijnlijk prachtig gaan werken met de console.

  Biomutant

  Tijdens gamescom vorig jaar werd de game Biomutant aangekondigd. In Biomutant nemen spelers de rol aan van een soort wasbeer die gemuteerd kan worden door vleugels, klauwen en andere lichaamsdelen toe te voegen. Tijdens Pax West vorig jaar kregen we al gameplay beelden te zien van het spel.

  Wat het doel van Biomutant precies is, is nog niet bekend. Wel weten we dat spelers een open wereld in post-apocalyptische stijl kunnen verkennen. Om dit te doen zijn paragliders, mounts en jet ski’s beschikbaar. Ook zijn er speciale maskers nodig om bepaalde gebieden te verkennen.

  Biomutant komt ergens dit jaar nog uit voor de PlayStation 4, Xbox One (X) en PC.

  Black Desert Online

  In Black Desert Online bouwen spelers een nieuw leven op rondom het personage dat zij creëren. Gebruikers kunnen hun personage aanpassen en monsters verslaan, vrienden helpen, vijanden maken en andere vaardigheden zoals vissen, ruilen en koken leren.

  Wanneer Black Desert Online precies uit zal komen, is nog niet zeker. Wel wordt de MMORPG dit jaar nog verwacht op de Xbox One (X). De beta van het spel is in de herfst, dus hopelijk is de game nog aan het eind van dit jaar te verwachten. Het spel kwam vorig jaar al uit voor de PC.

  Black Desert Online moet ergens dit jaar nog uitkomen voor de Xbox One (X).

  Call of Duty Black Ops 4

  Wie wil er nou geen zombies neerknallen in 4K resolutie?! Over enkele maanden is het zover: de Call of Duty Black Ops 4 release. Voor de aankondiging van het spel gingen er al een hoop geruchten rond over een nieuwe Black Ops wegens de bevestiging van Treyarch als ontwikkelaar voor de nieuwe Call of Duty game. Een poos later werd de game dan écht aangekondigd.

  Call of Duty veteranen zijn wellicht iets enthousiaster over deze Black Ops wegens de ‘boots on the ground’ speelstijl. Iedereen die fan is van Fortnite kan zich volledig focussen op de Blackout modus want dit is een Battle Royale modus. Natuurlijk kunnen we de zombie slayers niet vergeten, want de ondode wezens zullen zich ook in Black Ops 4 laten zien. De game zal daarentegen geen singleplayer campaign bevatten.

  Call of Duty Black Ops 4 komt 12 oktober uit voor de PlayStation 4, Xbox One (X) en PC.

  F1 2018

  Net zoals met de FIFA spellen is het ieder jaar het doel om een spel er zo realistisch mogelijk uit te laten zien, dit is bij F1 2018 ook het geval. Naast de prachtige circuits en auto’s, gebeurt er achter de schermen in het spel ook een hoop. Zo staan de auto’s van spelers in een garage waar aanpassingen gemaakt kunnen worden aan het voertuig.

  In gameplay trailers is al te zien hoe realistischer het spel eruit ziet, vooral als spelers zich in de auto bevinden. Mocht je geen bril op hebben zou je even twee keer moeten kijken of je niet live de cockpit van Lewis Hamilton op je beeldscherm ziet staan. Mocht je ons niet geloven, bekijk dan de trailer bovenaan de pagina om het zelf te zien.

  F1 2018 komt 24 augustus uit voor de PlayStation 4, Xbox One (X) en PC.

  Shadow of the Tomb Raider

  Kan je het je voorstellen: de prachtige graphics van Shadow of the Tomb Raider gecombineerd met een Xbox One X? In september zullen we erachter komen hoe dat er nou echt uit ziet. Shadow is het vervolg van Rise of the Tomb Raider en belooft weer een groot avontuur te worden, dit keer in de jungle.

  Van deze jungle zal Lara Croft, het hoofdpersonage, dan ook goed gebruik maken. Spelers kunnen Croft namelijk door bomen heen sturen om zo luchtaanvallen uit te voeren en ongemerkt langs vijanden te komen. Croft kan zichzelf ook besmeuren met modder om te mengen met de omgeving en vervolgens een verrassingsaanval uitvoeren. Dit nieuwe stealth mechanisme lijkt een interessante wending te geven aan de game.

  Shadow of the Tomb Raider komt 14 september beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One (X) en PC.

  Red Dead Redemption 2

  We keren dit jaar wederom naar het wilde westen in Dead Redemption 2. De game werd in 2016 aangekondigd maar werd maar liefst twee keer uitgesteld met een uiteindelijke datum van oktober dit jaar. De derde trailer werd enkele maanden geleden uitgebracht.

  In Red Dead moet Arthur Morgan en zijn bede Van der Linde vluchten uit het westerse stadje Blackwater. Het einde van de tijd van het wilde westen is nabij en de bende moet zich een weg banen door Amerika om te kunnen overleven. Hiervoor moet Arthur keuzes maken voor zijn eigen normen en waarden, of voor de bende die hem groot heeft gebracht.

  Red Dead Redemption 2 komt 26 oktober uit voor de PlayStation 4 en Xbox One (X).

  Assassin’s Creed Odyssey

  Dit jaar is er een nieuwe deel in de Assassin’s Creed game reeks: Odyssey. Uit de trailers blijkt dat de game nu al een visuele pracht is dat je echt moet proberen op je Xbox One X. De landschappen die in het nieuwe deel voorkomen zouden een plaatje maken op je tv, vooral als je de game kan spelen in 4K resolutie.

  De prachtige visuele beelden mengen met een interessant verhaal dat zich afspeelt in Griekenland tijdens de Peloponnesische oorlog. Spelers moeten vijanden verslaan, mythische legendes ontrafelen, jagen en oorlog voeren op schepen.

  Assassin’s Creed Odyssey komt 5 oktober uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Shadow Of The Tomb Raider

  Verkijgbaar vanaf 14 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.