Black Desert Online gameplay updates - Dit komt er allemaal aan

Article
vrijdag, 26 augustus 2016 om 17:16
xgn google image
Een van de meest uitgebreide sandbox MMORPGs gaat de komende tijd behoorlijk wat nieuwe content krijgen. De Black Desert Online gameplay updates moeten ervoor zorgen dat er een frisse wind gaat waaien door de met magie doordrenkte landschappen. Maar wat staat je allemaal nog te wachten in deze wonderbaarlijke wereld?
Black Desert Online is een MMORPG die al een ongelofelijke diepgang kent, maar er naar blijft streven toch steeds nieuwe features toe te voegen. Vissen, handelroutes opstellen en paarden temmen. Er is niet veel wat je niet in deze online game kan doen. Een tweetal Black Desert Online gameplay updates gaat de diversiteit nog een stuk verder doorvoeren.

Gruwelijke wapens

De eerste van deze grote toevoegingen is vooral gefocust op het vechten. Black Desert Online staat er om bekend om een vrij en diepgaand gevechtssysteem te hebben door middel van real time combat. Toch zijn er ook een paar problemen erkend die ervoor zorgen dat niet alle personages gelijk zijn in het aanpakken van vijanden. Om dit op te lossen krijgt Black Desert Online ook op de Europese servers te maken met 'Awakening wapens'.
Awakening wapens moeten ervoor zorgen dat bepaalde speelstijlen meer balans meekrijgen. Het Awakening werktuig wordt een secundair wapen, die de andere kant van je personage belicht. Zo wordt een warrior, die normaal alleen voor verdedigende rollen ingezet kan worden, opeens ook een woeste krijger die wat flinke tikken uit kan delen. Naast zijn normale slagijzer en schild, kan deze tank ook een gigantisch tweehandig zwaard gebruiken, waarmee hij hordes aan vijanden doorklieft.
Je moet wel enigszins je best doen om gebruik te kunnen maken van de nieuwe strijdmiddelen. Zo moet je personage minstens level 55 bereiken, waarna het mogelijk wordt om je Awakening wapen in te zetten. Deze toevoeging moet impact hebben op zowel PvE als PvP, om de gevechten net even wat spannender te maken en iedereen min of meer een gelijke kans te geven. Wie wilt er nou niet als sorceress aan de slag met een enorme zeis?
De Awakening update staat gepland voor eind oktober.
96781

Verken de wateren

Vanaf eind maart konden spelers aan de slag met het Mediah continent, de eerste van de grote content updates. In juni werd hier nog een immens stuk land bijgevoegd, waarbij het vooral om overleven draaide. De derde gigantische toevoeging wordt de Margoria Sea en staat gepland voor het einde van het jaar. Zoals de naam je doet vermoeden, gaat water een belangrijke rol spelen.
De Margoria Sea update gaat de speelbare wereld van Black Desert Online maar liefst twee keer zo groot maken. De gehele zee die er op de map staat, komt beschikbaar om je horizon te verbreden. Dat het niet alleen maar baantjes trekken wordt door deze enorme plas, ligt voor de hand. Want net als op het vaste land gaat er heel wat te beleven zijn.
De update moet ervoor gaan zorgen dat Black Desert Online zijn eigen Sea of Thieves gedeelte krijgt. Spelers kunnen enorme schepen bevaren om ontdekkingsreizen te houden, of natuurlijk om zeeslagen uit te voeren. Hoe meer spelers je op je schip hebt, hoe leuker de ervaring zal zijn. Bovendien kan een gehele crew goed van pas komen tijdens het afvuren van de kanonnen.
Black Desert Online gameplay updates folk
Niet alleen met schepen kan je je over het water begeven. Zo doen personages een spoedcursus zwemmen en kunnen ze op eigen houtje de gigantische plas ontdekken. Het wordt hierbij mogelijk om te kunnen duiken en, voor zover wij gezien hebben, doet de onderwaterwereld niet onder aan visuele pracht. Schijn bedriegt, want deze vredige ondergedompelde ecosystemen komen ook met een hoop gevaar.
De Margoria Sea update brengt namelijk zeemonsters naar Black Desert Online toe. Zo hebben wij al kennisgemaakt met een soort zeedraken, waar je liever niet tussenin wilt zwemmen. Toch wordt dit wel de bedoeling als je een echte avonturier bent. De zeebodem is namelijk rijk aan verborgen schatten en kostbare materialen.
Naast het wateroppervlak brengt de update ook een stukje extra land naar Black Desert Online toe. Dit wordt een haven genaamd Port Ratt, maar hier is nog niks over getoond. Wel is er op de gamescom, naast al deze Black Desert Online gameplay updates, bekendgemaakt dat er meer verschillende personage klassen aan gaan komen. Houd deze MMO dus goed in de gaten!

Populair Nieuws

Laatste Reacties