Assassin's Creed Syndicate Nieuws

  MegaDiscounts sale in de PSN Store brengt leuke aanbiedingen

  Nadat gisteren de Steam Summer Sale van start is gegaan komt nu ook Sony met een aantal aanbiedingen de hoek om kijken. De MegaDiscount sale is van start gegaan in de PSN Store en vooral bij een aantal oudere titels is de prijs flink verlaagd. De actie loopt tot 10 juli.

  Game Mania Summer Sale 2018 van start op nieuwe en USED games

  De Summer Sale 2018 is in volle gang bij Game Mania. De winkelketen heeft een scala aan koopjes in de winkel liggen, waardoor je voor een zacht prijsje de grootste games kunt kopen. Absolute toppers als deze kun je bijna niet aan je voorbij laten gaan.

  Xbox Live Gold games april 2018 bekendgemaakt

  De Xbox Live Gold games april 2018 zijn vrij laat aangekondigd deze maand. Nog een paar dagen en de volgende maand start al. Nu heeft Microsoft de games eindelijk bekendgemaakt en er staan leuke gratis titels te wachten.

  Ubisoft Store Weekend Sale - Dikke korting op de top 10 bestsellers van 2017

  Ben jij een groot liefhebber van de games van Ubisoft? Dan ligt er een mooi weekend voor de boeg. Er start vandaag om 11:00 uur namelijk een Ubisoft Store Weekend Sale! Deze geeft tot en met de nacht van 28 januari tot 66% korting op de top 10 best verkochte Ubisoft games van 2017.

  Ubisoft Super Season Pass weekend met korting op season passes

  Het Ubisoft Super Season Pass weekend is begonnen met flinke kortingen. De kortingen zullen, zoals de naam al zegt, gelden voor verschillende season passes.

  Ubisoft komt mogelijk met Assassin's Creed TV serie

  Het lijkt erop dat Ubisoft bezig is met een Assassin's Creed TV serie over de populaire games uit de Assassin's Creed serie. Na de film over de Assassins blijkt Ubisoft Motion Pictures nu dus te werken aan een serie.

  PlayStation Store deals - Ubisoft 30-jarig bestaan kortingen!

  De PlayStation Store deals zijn ververst. Het aanbod voor de komende tijd? Een groot deel van de Ubisoft catalogus is beschikbaar met forse kortingen, waaronder veel Assassin's Creed games. Lees snel verder voor het aanbod.

  Xbox Live deals van deze week - The Witcher 3 en Just Cause 3

  Elke week komt Microsoft met Xbox Live deals, dit zijn games die in de aanbieding zijn voor Xbox One en Xbox 360 gebruikers. Deze week is geen uitzondering. Deze week kunnen Xbox bezitters onder andere Call of Duty, Just Cause 3, Need for Speed en The Witcher 3 met hoge kortingen binnen slepen.

  Xbox Live Deals voor deze week met Assassins Creed!

  Wederom een nieuwe week met nieuwe deals en natuurlijk staan ze in deze Xbox Live Deals voor deze week weer netjes voor je op een rij. Zo hoef jij alleen nog maar te bedenken welke games er precies aan jouw bibliotheek toegevoegd moeten worden.

  Intertoys Sunday Sale - Korting op games en consoles zondag 13 maart!

  Intertoys houdt aanstaande zondag een speciale Intertoys Sunday sale. In deze sale zijn veel games en hardware in de aanbieding zodat jij je slag kunt slaan op leuke aanbiedingen.

  Assassin's Creed DLC The Last Maharaja nu beschikbaar

  De Assassin's Creed DLC voor Assassin's Creed Syndicate is vandaag beschikbaar voor alle platforms. The Last Maharaja, zoals de DLC heet, is nu te downloaden voor je Assassin's Creed Syndicate game.

  Assassin's Creed Syndicate Jack The Ripper trailer in 360 graden

  De nieuwe DLC Jack The Ripper is uit voor Syndicate. Speciaal daarvoor is er nu een Assassin's Creed Syndicate Jack The Ripper trailer in 360 graden uitgegeven. Bekijk de trailer hierboven!

  Assassin's Creed Syndicate DLC krijgt releasedatum

  Ubisoft heeft een releasedatum gegeven aan de nieuwe Assassin's Creed Syndicate DLC. Het Jack the Ripper pakket moet vanaf 15 december te downloaden zijn.

  Assassin's Creed Syndicate aanbieding - nu vanaf 34 euro bij Wehkamp

  Webwinkel Wehkamp heeft een nieuwe Assassin's Creed Syndicate aanbieding. Je betaalt tot 5 december nog maar 35 euro voor de consoleversie met de kortingscode “sint”. De PC-versie is zelfs nog iets goedkoper.

  Assassin's Creed Syndicate systeemeisen voor PC bekendgemaakt

  Ubisoft heeft bekendgemaakt waar je PC precies over moet beschikken als je Assassin's Creed Syndicate wil gaan spelen. Zowel de minimale als aanbevolen specs zijn onthuld. Lees hier een overzicht van de Assassin's Creed Syndicate systeemeisen.

  Assassin's Creed Syndicate overal verkrijgbaar vanaf vandaag

  Eindelijk is het zover: Assassin's Creed Syndicate is uit. Vanaf vandaag is Assassin's Creed Syndicate overal verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. PC eigenaren moeten nog wachten tot 19 november: vanaf die dag is de PC versie van Assassin's Creed Syndicate overal verkrijgbaar.

  Assassin's Creed Syndicate Day One update is vrij klein

  Wil op de dag van release meteen met Assassin's Creed Syndicate aan de slag, dan hoef je je geen zorgen te maken over een grote Day One update. De grootte van de Assassin's Creed Syndicate Day One update is bekend, en deze is erg klein.

  Assassin's Creed Syndicate installatie is 40 GB

  De omvang van de installatiedata van Assassin's Creed Syndicate is bekend. De omvang van de Assassin's Creed Syndicate installatie is maar liefst 40 GB groot.

  Assassin's Creed Syndicate microtransacties zijn een feit

  Ontwikkelaar Ubisoft heeft bekendgemaakt dat Assassin's Creed Syndicate microtransacties zal bevatten. Deze microtransacties zullen geen beperkingen leggen op de content van de game, volgens de ontwikkelaar.

  Voor het eerst transgender karakter in Assassin's Creed Syndicate

  Voor het eerst sinds het debuut van Assassin's Creed in 2007 introduceert Ubisoft een transgender karakter in Assassin's Creed Syndicate. Dit karakter is Ned Wynert, een transgender man die ook een van de NPC's in de game is die je op quest stuurt.

  Assassin's Creed Syndicate Story trailer nu uit!

  De nieuwe Assassin's Creed Syndicate Story trailer is nu uit! Check snel wat de trailer in petto heeft voor je.

  Ubisoft komt met nieuwe Assassin's Creed Syndicate trailer

  Ubisoft heeft zojuist een nieuwe Assassin's Creed Syndicate trailer uitgebracht, waarin je met Evie of Jacob een reeks van misdaden moet zien op te lossen. Deze feature komt exclusief naar de PS4 en zal niet beschikbaar zijn voor de Xbox One of PC.

  Jack the Ripper DLC aangekondigd voor Assassin's Creed Syndicate

  Ontwikkelaar Ubisoft heeft op de Tokyo Gameshow wat smeuige Jack the Ripper DLC aangekondigd voor Assassin's Creed Syndicate. De DLC valt binnen het Season Pass pakket.

  Vrouwelijk Assassin's Creed Syndicate personage geen reactie op kritiek Unity

  Marc-Alexis Cote, artistiek leider bij Ubisoft, heeft laten weten dat de keuze voor een vrouwelijk Assassin's Creed Syndicate personage geen reactie is geweest op de kritiek die Unity vorig jaar heeft ontvangen.

  Assassin's Creed Syndicate livestream vanavond te bekijken

  Ubisoft heeft aangekondigd dat er vandaag een demo van Assassin's Creed Syndicate kan worden gevolgd via Twitch. De Assassin's Creed Syndicate livestream begint om 6 uur 's avonds.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.