Ubisoft geeft geliefde Assassin's Creed game gratis weg!

News
dinsdag, 28 november 2023 om 9:30
assassins creed syndicatef1701158753
Ubisoft is in een vrijgevige bui. Zonder vooraankondiging verscheen ineens de mededeling op Ubisoft Connect dat gebruikers van die dienst van Ubisoft gratis een van de meest geliefde Assassin's Creed games gratis kunnen claimen. Dat laten we ons geen twee keer zeggen!
Het is een mooie tijd voor gamers. De aanbiedingen vliegen je om de oren met Black Friday en Cyber Monday. Maar nog beter dan aanbiedingen en kortingen zijn gratis games! Ubisoft trakteert iedereen op een gratis versie van één van de favoriete Assassin's Creed games: Syndicate! Je hoeft er niets voor te doen en je mag de game voor altijd houden!

Assassin's Creed Syndicate helemaal gratis

Assassin's Creed Syndicate speelt zich af in het historische Londen, tijdens de Industriële Revolutie. Voor het eerst in de serie kan je wisselen tussen twee hoofdpersonen en is één van die hoofdpersonen een vrouw. Later volgde natuurlijk Kassandra in Assassin's Creed Odyssey. In Syndicate speel je afwisselend met de tweeling Jacob en Evie Frye, terwijl zij vechten tegen de gevestigde orde, die in handen is van de Tempeliers.
In Londen kan je ook gebruikmaken van een aantal handige uitvindingen. Zo is het mogelijk om daken een stuk makkelijker te beklimmen dankzij de Grappling Hook. En tegen het uitschakelen van je vijanden heb je niet alleen je Hidden Blade, maar ook wandelstokken en de exotische Kukri, die de Britten hebben meegenomen uit India.
Assassin's Creed Syndicate werd destijds door ons gewaardeerd met een uitmuntende 9. Deze wil je dus niet missen!
Vanaf nu tot 6 december om 14:00 kan je de game gratis scoren door hier in te loggen op je Ubisoft Connect account.