Assassin's Creed Syndicate Artikelen

  Wat is de beste Assassin's Creed game aller tijden? [poll]

  Er komen sinds 2007 al games uit de Assassin’s Creed serie uit. Er zijn inmiddels 12 grote games uitgekomen. De laatste komt op vrijdag 5 oktober uit en heet Assassin’s Creed Odyssey. Wat is volgens jullie de beste Assassin’s Creed game aller tijden?

  Top 10 Georganiseerde Misdaadgames - Capiche?

  Misdaad loont niet. Ten minste, dat krijgen we te horen van de maatschappij als we opgroeien. Maar in games is misdaad een thema dat we vaak langs zien komen en waarbij het vaak wel degelijk loont, helemaal binnen de grote bendes. In deze special behandelen we daarom de Top 10 georganiseerde misdaadgames.

  Xbox Live Gold games april 2018 - Wat spelen we deze maand?

  De Xbox Live Gold games april 2018 zijn weer bekend. Wij duiken dieper in de verschillende games zodat jij weet wat je te wachten staat bij het downloaden van de games. Ook is dit een mogelijkheid om alvast te zien of de games wel wat voor jou zijn.

  Toekomstige Assassin's Creed settings - Wat willen we zien?

  Er zijn al vele Assassin's Creed settings de revue gepasseerd. Denk bijvoorbeeld aan het oude Egypte uit Assassin's Creed Origins of de Gouden Eeuw der Piraterij van Assassin's Creed Black Flag. Er zijn ook veel historische setttings die nog niet langs zijn gekomen. Wij lichten er tien uit die we graag willen zien.

  Assassin's Creed Retrospective - Leesvoer voor de echte fans!

  Sinds de release van Assassin’s Creed in 2007 is er vrijwel elk jaar een nieuw deel verschenen. Alleen in 2008 en 2016 verscheen er geen Assassin’s Creed. Eind deze maand stappen we wederom de Animus in en keren we terug naar de roots van de sluipmoordenaarsgilde. Voor ons een reden om een Assassin's Creed retrospective (inclusief spoilers) te maken.

  Top 10 historische Assassin's Creed personages

  Assassin's Creed is een serie die ons sinds 2007 vermaakt met tal van games, elk met hun eigen historische setting en personages. Met Assassin's Creed Origins in het vooruitzicht, de game komt 27 oktober uit, hebben wij de Top 10 historische Assassin's Creed personages voor je samengesteld. Let op, er zitten spoilers in dit artikel!

  Top 10 beste PS4 budget games van dit moment (fysiek)

  Het najaar komt eraan en dat betekent weer veel nieuwe games in aantocht. Heb je geen zin om 60 euro neer te leggen voor de zoveelste sequel van een willekeurige blockbuster game? Wees dan niet getreurd, want wij zetten de top 10 beste PS4 budget games die minder dan 30 euro kosten en fysiek zijn voor je op een rij.

  Top vijf Assassin's Creed-locaties die nog ontbreken!

  Rome, Parijs, Londen en binnenkort het oude Egypte… De Assassin’s Creed-serie laat ons in prachtige omgevingen rennen, klimmen en moorden. Er zijn echter genoeg plaatsen en tijdperken die nog niet aan bod zijn gekomen. Daarom hier een lijstje met vijf Assassin's Creed-locaties die in toekomstige games moeten voorkomen!

  Top 10 Steam Summer Sale 2017 deals

  De Steam Summer Sale 2017 is op 22 juni van start gegaan. Er zijn in totaal 19.432 games met flinke kortingen die wel oplopen tot 80%. Deze deals mag je zeker niet missen.

  5 Assassin's Creed Origin features die wij graag willen zien!

  Vandaag werd er door een anonieme bron binnen Ubisoft meer informatie bekend gemaakt over de nieuwe Assassin's Creed game die in 2017 uit moet komen. Wij zijn erg benieuwd naar deze game met een mogelijke Egyptische setting en dus hebben we in deze special vijf Assassin's Creed Origin features opgesomd die we graag (terug) willen zien.

  Top 5 mooiste game dekbedden - Gamen in je dromen

  Er bestaan dekbedden in alle soorten en maten, maar wij zijn vooral geïnteresseerd in de mooiste game dekbedden. Want wat is er nu beter dan een dekbed met je favoriete game personages? In deze special zetten we er vijf voor je op een rijtje.

  10 toffe games met Nederlandse ondertiteling

  In Nederland gebeurt niet veel, behalve dan dat Max Verstappen recent geschiedenis geschreven heef in de Formule 1. Toch zijn veel games voorzien van Nederlandse ondertitels. Hieronder een paar uit dat rijtje games met Nederlandse ondertiteling.

  Assassin's Creed Syndicate The Last Maharaja DLC Review - Klein maar fijn

  Dan is het ineens weer tijd voor een volgende DLC voor Assassin's Creed Syndicate. The Last Maharaja neemt ons mee met het verhaal van Dunleep Singh. Lees hier onze AC Syndicate The Last Maharaja DLC review.

  Top 5 beste Far Cry Primal Easter Eggs tijdens je tocht door Oros

  Dat ze in de prehistorie games hadden, is vrijwel uit te sluiten. Rotschilderingen en andere verwijzingen naar een Xbot One of Pre-station 4 zijn helaas niet gevonden. In Far Cry Primal zijn er wel een paar grappige hints gevonden die het beeld van de oervoorvaderen vertekenen. De top 5 beste Far Cry Primal Easter Eggs passen de eeuwenoude geschiedenis aan.

  De top 10 beste games van 2015 volgens Rox van der Helm

  XGN heeft een sterke ruggengraat in de vorm van Rox. Vanuit kantoor regelt zij de dagelijkse beslommeringen voor de redactie. En dat is een drukke baan! Gelukkig heeft ze ook nog tijd gehad om te gamen. Hier is de top 10 beste games van 2015 volgens Rox van der Helm.

  De top 10 mooiste screenshots van 2015 - De wonderschone gamewereld!

  Soms wil je gewoon even zien hoe enorm vet games er grafisch uitzien. Daarom hebben we voor jullie tien oogverblindende screenshots opgezocht die een goed beeld van 2015 geven - ik ga gelijk mijn wallpaper even aanpassen. Bekijk ze hier in de top 10 mooiste screenshots van 2015!

  De top 5 beste games van 2015 volgens Hidde Brummer

  Hidde is het broekie van de redactie. Maar dat mag de pret niet drukken, want hij is wel echt een game-liefhebber. Hij raakt niet uitgepraat over NBA. En toch is dat niet de game die je op 1 vindt. Welke dat wel is, lees je in deze top 5 beste games van 2015 volgens Hidde.

  De top 5 beste games van 2015 volgens Kasper Mennink

  Kasper is een gamer in hart en nieren. Als hij niet aan Judo doet of sociaal doet met mensen, zou je denken dat hij vastgeplakt zit aan zijn PC. Al is hij sinds kort ook de trotste eigenaar van een PS4, want ja.. Bloodborne. Die moést hij spelen. Dit is de top 5 beste games van 2015 volgens Kasper!

  PlayStation Store kerst deals - Een overzicht van alle deals

  De PlayStation Store kerst deals zijn bezig! Dat betekent elke twee dagen en andere game met flinke korting, plus een hele hoop andere titels voor onder 15 euro. Bekijk hier een overzicht van al deze toffe deals!

  Top 5 beste stealth games van 2015

  Soms zijn er van die games die je ongezien voorbij sneaken. In het holst van de nacht worden ze gereleased, zonder dat jij er ook maar iets van weet. Vandaag zetten we die sluipers in het daglicht, zodat we de top 5 beste stealth games van 2015 kunnen zien.

  Assassin's Creed Syndicate Jack the Ripper DLC review - Een daadwerkelijke assassin

  Jaarlijks worden wij getrakteerd op een nieuwe Assassin's Creed en ook jaarlijks wordt deze game voorzien van veel DLC. Deze keer is Assassin's Creed Syndicate aan de beurt. Lees hier onze Jack the Ripper DLC review.

  XGN Game Awards 2015 - Stem op de Wildcard voor ronde 3!

  De derde ronde van de XGN Game Awards 2015 gaat bijna van start! De winnaars van de tweede ronde zijn bekend. Niet alle games uit de tweede ronde zijn meegenomen naar de volgende ronde. Daarom kunnen jullie nu stemmen op de Wildcards voor de derde ronde! Vergeet bovendien niet dat er hele coole prijzen te winnen zijn!

  Assassin's Creed Syndicate PC Review - Zo hoort Assassin's Creed te zijn!

  Het rokerige industriële Londen van de 19e eeuw was al in oktober het decor voor Assassin’s Creed Syndicate op de PS4 en Xbox One. De PC versie van Syndicate is sinds 19 november speelbaar. Gooit de game ook hoge ogen op de PC? Lees het in onze Assassin's Creed Syndicate PC review.

  Top 5 beste Black Friday PSN deals

  Vandaag is het Black Friday. Dat betekent dat er in een hoop winkels aanbiedingen gelden, zowel in de gewone, als de webwinkels. Ook Playstation komt met een hoop Black Friday PSN deals!

  XGN Game Awards 2015 - De nominaties per categorie

  Binnenkort kunnen jullie allemaal stemmen op de XGN Game Awards 2015. Je kunt hier een hoop toffe prijzen mee winnen, dus schroom niet en breng je stem uit! De verschillende games waar je op kan stemmen, evenals de verschillende categorieën vind je in dit overzicht.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.